25 sep

Den første lørdag i december samler lysfesten for ottende i år træk hele egnen i vintermørket på Frederiksø for at runde året af. Vil du være med til at sætte stemningen på kajkanten, kan du nu byde ind med alle de aktiviteter fra årets gang, der fortjener et gensyn. 

6 sep

Vi bruger mere og mere energi – og den er ikke grøn. Det viser den seneste opgørelse over CO2-udledningen i Svendborg Kommune som geografisk område. Samtidig har kommunen i sin egen drift formået at reducere klimaaftrykket ved at forbruge mindre varme, udskifte gasfyr og omstille bilparken.

26 apr

Svendborg Kommune afslutter et toårigt pilotprojekt om højvandsbeskyttelse med en ny beslutning om at erstatte den oprindelige plan om sluseporte i havnen med en ny løsning trukket ind på land. Årsagen er bl.a., at den nye løsning tager bedre hensyn til økonomien, kan bygges i takt med udviklingen på havnen, er nemmere at justere til fremtidige behov og er mere driftssikker.

21 feb

Grøn Pulje kan søges til projekter, der gavner naboer til solcelleanlæg og vindmøller. Men også foreninger og selvejende institutioner i hele kommunen kan søge til nytte for lokalsamfundet generelt.

14 nov

Billede 1 – Fra venstre ses Peter Mouritsen, ejendomschef i Svendborg Kommune, Kirsten Vie Madsen, ældrechef i Svendborg Kommune, Conny Krog, projektleder i FAB og Henrik Max Rasmussen, byggechef i FAB Billede 2 – Fra venstre ses Kirsten Vie Madsen, ældrechef i Svendborg Kommune, Conny Krog, projektleder i FAB og Henrik Max Rasmussen, byggechef i FAB

10 okt

For fjerde år i træk er det tid til at hylde de ekstraordinære indsatser indenfor idræt, kultur, kunst og spejderliv til PRISFESTEN 2022. Indstillingsperioden er startet og alle kan sende deres bud på mulige nominerede i de ni kategorier frem til den 9. november.

5 okt

49,5 millioner kroner i turismeomsætning og deltagere, der har lyst til at vende tilbage til Svendborg. Dertil kommer begejstrede borgere og et lige så begejstret erhvervsliv. Resultaterne efter DGI Landsstævne 2022 tegner et tydeligt billede af en succes.