18 sep

Tre ud af fire virksomheder i Svendborg Kommune er tilfredse med kommunens behandling af erhvervslivets byggesager. Det gælder både den tid, det tager fra start til slut og vejledningen undervejs. Det viser en frisk, uvildig undersøgelse, som Svendborg Kommune har bestilt hos Dansk Erhvervsfremme.

4 maj

Svendborg musikudvalg har i forbindelse med de udfordringer COVID 19 giver musiklivet i kommunen valgt at behandle ansøgninger løbende året ud. Hver måned vil der således være et beløb mellem 15.000 – 20.000 kr. som uddeles ud fra et retfærdighedsprincip om at sikre, at så mange ansøgere som muligt kan tilgodeses.

2 nov

Uddannelsesinstitutioner, erhvervsaktører og kommunalpolitikere i Svendborg Kommune er enige om, at der skal samarbejdes mere på tværs inden for fremtidens uddannelsesområde i Svendborg.

20 aug

Trollehøj Plejecenter er sat i rette gear til en velsmurt og festlig modtagelse, når 29 odenseanske plejehjemsbeboere og 15 rickshawcykler ruller ind på Kvistvænget 4 i Svendborg. Det sker torsdag den 23. august, mellem klokken 16.00 og 16.30.

3 jun

Rigtige mænd bruger deres krop - Brug kroppen! Gør hvad du vil, hvornår du vil!

28 apr

Fødevareminister Dan Jørgensen besøgte Nymarkskolen og fik serveret frokost tilberedt af eleverne efter LOMA-principperne