22 apr

Bydelen summer af liv, når BK Stjernen spiller hjemmekamp på Østbyens Stadion. Der sælges hotdogs fra ”Transfervinduet” - klubbens kiosk, mens luften fyldes af tilråb fra de mange børn og voksne, forældre og frivillige, der intenst følger kampen fra Multihusets balkon. Den form for foreningssamvær skal der være mere af i Svendborg Nordøst!

22 apr

Et nyt samarbejde om at involvere flere unge i Svendborgs kultur- og fritidsliv og gøre det mere tilgængeligt, er bogstaveligt talt sparket i gang. Svendborg Kommune understøtter en KulturNinja-indsats, der har til formål at styrke kulturkommunikationen til unge.

29 okt

Dommerkomitéen for Svendborg Kommune og GO2Greens klimaprisen har nomineret seks kandidater, som spænder fra lokale foreninger til verdensomspændende virksomheder. Alle kan stemme frem til søndag den 12. november.

25 sep

Den første lørdag i december samler lysfesten for ottende i år træk hele egnen i vintermørket på Frederiksø for at runde året af. Vil du være med til at sætte stemningen på kajkanten, kan du nu byde ind med alle de aktiviteter fra årets gang, der fortjener et gensyn. 

6 sep

Vi bruger mere og mere energi – og den er ikke grøn. Det viser den seneste opgørelse over CO2-udledningen i Svendborg Kommune som geografisk område. Samtidig har kommunen i sin egen drift formået at reducere klimaaftrykket ved at forbruge mindre varme, udskifte gasfyr og omstille bilparken.