Ny skoleleder til Vestermarkskolen

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på, at Nikolai Stougaard Skibdal pr. 1. december 2023 går fra at være konstitueret skoleleder til at være Vestermarkskolens nye skoleleder.

Nikolai Stougaard Skibdal er allerede et kendt ansigt på Vestermarkskolen, hvor han siden august 2023 har været konstitueret skoleleder. Han er uddannet lærer fra Skårup Seminarium i 1998, og har gennem tiden arbejdet først som lærer i 17 år på Birkhovedskolen, en folkeskole i Nyborg, og de seneste syv år som Afdelings- og viceskoleleder på Danehofskolen også i Nyborg. Nikolai Stougaard Skibdal har altid arbejdet for at skabe en tryg og motiverende skolegang for alle elever. En skolegang, hvor eleverne får lyst og mod til at lære mere, og hvor der kan være mange veje til at lykkes. Det ser han frem til at kunne bringe i spil i sin nye stilling:

-Vestermarkskolen er en helt unik folkeskole, der arbejder med internationalt og erhvervsmæssigt udsyn og samtidig er meget rodfæstet i lokalmiljøet. Skolen er fyldt med dygtige og engagerede ”skolemennesker”, der hver dag arbejder benhårdt på at leve op til skolens vision om, at ”På Vestermarkskolen lykkes alle børn og unge”. Det er en vision jeg hver dag vil gøre alt for at leve op til. Jeg er både glad og stolt over, at blive vist den store tillid at skulle være skoleleder i Vester Skerninge på Vestermarkskolen, siger Nikolai Stougaard Skibdal.

Skole- og uddannelseschef Kathrine Vestergaard Hyttel glæder sig over ansættelsen, og ser frem til det videre samarbejde med Nikolai Stougaard Skibdal:


-Nikolai har igennem hele ansættelsesprocessen været en overbevisende kandidat. Derudover har Nikolai gennem en periode været konstitueret skoleleder på Vestermarkskolen, og i den tid, har han vist, at han besidder de kompetencer, der skal til for at kunne besætte posten varigt. Jeg er derfor overbevist om, at han vil gøre det godt som Vestermarkskolens skoleleder og gøre en forskel, der kan mærkes helt ud i det enkelte klasseværelse. Ligeledes er det en gevinst for den samlede skoleledergruppe, at Nikolai kan fortsætte det samarbejde, han allerede har påbegyndt, siger Kathrine Vestergaard Hyttel.

Fakta:
Nikolai Stougaard Skibdal har været ansat på Vestermarkskolen, som konstitueret skoleleder siden august 2023. Inden da var han Viceskoleleder på Vestermarkskolen.

Han tiltræder sin nye stilling som skoleleder på Vestermarkskolen 1. december 2023.

Nikolai Stougaard Skibdal er 52 år og bor i Nyborg med sin kone Maja. Sammen har de to børn på 15 og 17 år.