Ny skoleleder til Thurø Skole

Marie Louise Illum Storm ansættes pr. 1. juni som ny skoleleder på Thurø Skole. Det har et enigt ansættelsesudvalg besluttet.

Marie Louise Illum Storm kommer fra en stilling som viceskoleleder på Rasmus Rask-Skolen i Odense. Hun er uddannet pædagog og har en kandidat i pædagogisk sociologi. De seneste 8 år har hun været leder  - først som pædagogisk afdelingsleder og efterfølgende som viceskoleleder. Rie, som hun også kaldes, har især stor erfaring med indskoling og forårsSFO, men har generelt stor erfaring inden for skoleverdenen. Som ny skoleleder på Thurø Skole glæder hun sig til at bringe alt dette i spil:

-Thurø Skole er en skole i vækst. Det er den fordi thurinerne vil skolen, og fordi børnenes skolegang er i trygge hænder på Thurø Skole. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Marie Louise Illum Storm.


Skole- og uddannelseschef Kathrine Vestergaard Hyttel glæder sig over ansættelsen og ser frem til samarbejdet med Marie Louise:

- Marie Louise var en overbevisende kandidat gennem hele processen og jeg er overbevist om, at hun vil blive taget godt imod både på Thurø Skole og i den samlede skoleledergruppe. Marie Louise kommer med stor og nyttig erfaring med implementering af forårsSFO og indskolingen generelt, men hun har også det nødvendige og solide overblik over skolen som samlet organisation. Kort sagt et godt match, siger Kathrine Vestergaard Hyttel.


Fakta:
Marie Louise Illum Storm kommer fra en stilling som viceskoleleder på Rasmus Rask Skolen i Odense Kommune. Her har hun arbejdet siden 2018 som viceskoleleder. Hun tiltræder sin nye stilling 1. juni 2023.

Marie Louise er 47 år og er bosat i Tommerup St. med sin mand Jakob og deres tre teenagebørn Ida, Mathias og Mads.