Ingen grund til at kede sig i efterårsferien

Skal du holde efterårsferie hjemme i år med børnene? Nu kan du orientere dig i årets aktivitetsprogram over efterårsferieaktiviteter 2023 på www.aktivsvendborg.dk.

Efterårsferien nærmer sig, og heldigvis er der igen åbnet op for, at foreninger og kulturaktører i Svendborg Kommune kan stå klar med en række ferietilbud til børn og unge, idet der hele ugen igennem vil være aktiviteter for store, små og barnlige sjæle.

På skolernes kommunikationsplatform AULA kan alle skolebørn, og deres forældre, hente en flyer, der kan inspirere til de mange tilbud inden for sport, spejder, spil, kultur og kreativitet, men aktiviteterne er selvfølgelig for alle:

 

-Vi håber, at rigtig mange børnefamilier vil benytte lejligheden til at tjekke hjemmesiden aktivsvendborg.dk ud, når de skal planlægge den kommende efterårsferie. Her er god inspiration at finde til spændende aktiviteter, fortæller Randi Zimling fra Kultur- og Fritidsafdelingen.

 

Af spændende og nye aktiviteter på årets program, fremhæver Randi Zimling blandt andet ”Krea Workshop for børn og voksne”, et samarbejde mellem AOF og Vand og Affald, hvor man arbejder med bæredygtighed. Man har også mulighed for at lære at ”skyde med bue og pil mens man bevæger sig” eller tage til FC Kurant, der laver ”fodboldsjov for piger”.

Det er Folkeoplysningsudvalget, der i en årrække har opfordret kommunens foreninger til at arrangere aktiviteter for børn i skolernes ferier. På den måde kan de også få inspiration til, hvad man kan gå til i sin fritid, når ferien er slut.

De fleste aktiviteter har et deltagergebyr, men der er også gratis aktiviteter, som fx ”De dødes dagudstilling og -rundvisning” eller ”lav lanterner eller masker til Allehelgensparaden” på Svendborg Bibliotek.

 

Mere info

Efterårsferieaktiviteter i Svendborg i uge 42

Se tilbuddene præsenteret på www.aktivsvendborg.dk

 

Kontakt info

Randi Zimling
Svendborg Kommune
Kultur og Fritid