Ny skoleleder til Skårup Skole 

Allan Søvind Jensen ansættes pr. 1. december som ny skoleleder på Skårup Skole. Det har et enigt ansættelsesudvalg besluttet.

Allan Søvind Jensen kommer fra en stilling som skoleleder på Dagmarskolen i Ringsted Kommune. Han er uddannet lærer og har derudover diplom i ledelse. De seneste 9 år har han været leder – først som afdelingsleder for udskolingen på Søndermarkskolen i Slagelse og efterfølgende som skoleleder på Dagmarskolen i Ringsted.

Allan har især stor erfaring med at skabe trivsel blandt børn og medarbejdere og gå forrest i involverende processer, hvor målet er at skabe en holdånd og stolthed i arbejdet. Derudover har han erfaring med at skabe rum og struktur for de professionelle læringsfællesskaber – både i skole og SFO. Som ny skoleleder på Skårup Skole glæder han sig til at bringe alt dette i spil.

-Jeg glæder mig til at blive en del af fællesskabet omkring Skårup Skole, og ser frem til at vi sammen kan videreudvikle skolen. Allerede nu har jeg fået et rigtig godt indtryk af Skårup Skole, en skole med rigtig gode værdier, god stemning og en rar atmosfære. Skolens placering i et aktivt lokalmiljø betyder ligeledes meget for mig. Mit overordnede mål i skoleverdenen har altid været at give alle børn de bedste muligheder for deltagelse, dannelse og læring i deres skoleliv og dagligdag, således at det enkelte barn kan nå sit potentiale og være en aktiv deltager i meningsfyldte fællesskaber”, siger Allan Søvind Jensen.

Skole- og uddannelseschef Kathrine Vestergaard Hyttel glæder sig over ansættelsen og ser frem til samarbejdet med Allan Søvind Jensen:


- Allan skilte sig ud gennem hele ansættelsesprocessen. Med sin baggrund i flere års skoleledelse, samt erfaring med både dygtig skoleudvikling og stabil skoledrift, er jeg sikker på, at han er et fremragende match til Skårup Skole og også ind i den samlede skoleledergruppe, siger Kathrine Vestergaard Hyttel.

 

Fakta:
Allan Søvind Jensen kommer fra en stilling som skoleleder på Dagmarskolen i Ringsted Kommune. Her har han været ansat siden juni 2019.

Han tiltræder sin nye stilling 1. december 2023.

Allan Søvind Jensen er 52 år og har siden 2021 boet i Nyborg sammen med sin kone, Rikke, og den yngste af to døtre på henholdsvis 18 og 22 år.