Tankefuldudvikling
Tankefuldudvikling

Byudvikling i Tankefuld

Tankefuld er en nytænkende måde at byudvikle på, hvor man kan lade drømme blive til virkelighed. Her kan du bygge præcis hvad du ønsker, blot man har miljøet i centrum. Projektet bliver til en ny bydel i det smukke sydfynske landskab – en grøn oase lige vest for Svendborg.

I Tankefuld opfører man landskabsbyer - lader små miljøer opstå midt i naturen. I løbet af en årrække vil disse små områder nå hinanden via stier og skov. Det unikke ved Tankefuld er, at bydelen flettes sammen med områdets særlige natur, skovene, åsen, det smukke herregårdslandskab omkring Hvidkilde Gods og ikke mindst kyststrækningen ud mod Svendborgsund. Tankefuld er et gennemtænkt ambitiøst projekt, der strækker sig over de næste mange år.

Her er der plads til både bofællesskaber, villaer, seniorboliger, og boliger hvor kun fantasien sætter grænser. En bydel der er gennemtænkt, med tætheden til Svendborg Vest, gode busforbindelser, ridestier, cykelruter, svømmehal og det store nybyggede gymnastikcenter med internationalt format.  Et stort udvalg af skoler, både offentlige skoler med visioner, Svendborg Steinerskole og byens to gode privatskoler.

I Tankefuld finder vi de gode kvaliteter i naboskab, nærvær og højt til loftet. Her er der mulighed for fællesspisning, delebiler, løbeklub og meget andet. Her kan man løfte i flok, og sammen nytænke hverdagens rutiner, og give hinanden mere tid og luft i hverdagen.