Thurøhus

Om plejecenteret

Thurøhus har 32 boliger delt op på 3 afdelinger.
Solsikken med 12 plejeboliger, Valmuen med 12 plejeboliger og Oasen med 8 demensboliger.

Derudover er der tilknyttet 10 ældreboliger samt et velfungerende aktivitetscenter med café og træningsfaciliteter.

Huset blev ombygget i 2001 og fremstår med lyse og venlige boliger med egen terrasse, fælles køkken og opholdsrum i hver afdeling. Der er en stor dejlig have med mange hyggekroge samt drivhuse og en pavillon og en flisebelagt sti rundt om Thurøhus.

Vi gør meget ud af at huset skal fremstå hyggeligt og indbydende, da det er mange menneskers hjem. Foruden den daglige hygge, fejrer og værner vi om traditioner som påske- og julefrokoster, fastelavn, høstfest og fællesspisninger. Traditioner, relationer og gode oplevelser er så vigtige for at få oplevelse af hjemlighed.
At flytte på plejehjem er et stort skifte i et menneskes liv. Ved at skabe gode oplevelser i hverdagen er vi med til at lette overgangen og få bygget bro mellem hjem og plejebolig. Livets efterår bør være varmt og trygt, også selvom man bevæger sig i bakket terræn og ikke ved, hvad der venter på den anden side af bakken.

Thurøhus har en frivillig forening der bakker om de sociale aktiviteter.

Personalet igangsætter individuel rehabiliteringsforløb i samarbejde med beboere og pårørende.

Beboerne på plejecenteret kan benytte sig af aktivitetscenteret ca. 1 gang om ugen – hvis det ønskes. Beboerne fra ældreboligerne kan frit benytte aktivitetscenteret.