Strandlyst (selvejende)

Plejecenter

Strandlyst ligger helt ude i strandkanten – og skov. Omgivelserne er yderst smukke med fred og ro, til stor glæde for vores beboere.

Lundeborg på Sydøstfyn er en hyggelig lille by med små gader og en mindre havn. Der er en købmand i byen og hyggelige Cafeer. Strandlyst ligger midt i byen, hvor borgerne altid tager godt imod vores beboere. Selve hjemmet er et charmerende, meget stort hus med mange små hyggelige kroge og hjørner.

Lejlighederne er rummelige med stort badeværelse, hvor hyggelig fællesstue ligger i nærheden.

Strandlyst er omgivet af en dejlig stor fælles terrasse, beliggende helt ned til vandet. Huset er i 3 etager med 2 elevatorer mellem etagerne. Hver etage har egen terrasse. Strandlyst danner hjem for 37 beboere, hvor der på de 17 pladser bor, både yngre og ældre beboere med forskelligartede psykiatriske lidelser. Der er to gæsteboliger på psykiatriafsnittet, det er udredningspladser for borgere der midlertidigt har brug for afklaring i forhold til de indsatser der skal etableres når udredningen er foretaget. De visiterede borgere til de to gæsteboliger har psykiatriske udfordringer. De resterende 20 pladser er for borgere med behov for fysisk samt psykisk pleje og omsorg.

Vi har eget køkken, der tilgodeser beboernes ønsker om livretter og behov for forskellig kost.

Administrationskontoret bistår med støtte og hjælp til beboeres økonomi til de beboere der har brug for denne hjælp.

Personalet er yderst faglig funderet og yder en kærlig professionel indsats, der altid tilpasses den enkeltes behov.

Det er vigtigt for os at være et sted hvor vi selv engang, gerne vil bo, hvor ånden er kærlig, respektfuld og styrkende i forhold til hver enkelt beboers/pårørendes syn på livskvalitet og selvbestemmelse. 

Frivilligforeningen Strandlyst Venner bistår med gaver, blomster samt økonomisk bidrag og hjælpende hænder til arrangementer.

Strandlyst Boliger har den store glæde at Ældresagens frivillige besøgsvenner kontinuerligt kommer og besøger de beboere der ønsker det.

 

 

Forstander

Charlotte Rohde

charlotte.elisabeth.rohde@svendborg.dk

Telefon til leder: 63383198.

Administrationskontor omstilling: 62253196.

Stueetagen:63383190

1.etage:63383191

2.etage: 63383192

Strandlyst Boliger

Strandstien 1, Lundeborg

5874 Hesselager.

Hjemmeside: www.strandlyst.nu