Børn fortæller

Psykisk vold
Jeg bliver ked af det når min mor ser ned på mig og kun ser mig som en tjenestepige. Hun siger at hun elsker os lige meget, men hvorfor får jeg så ikke den omsorg, kærlighed og accept som har manglet hele livet, og som jeg stadig mangler.

Fysisk vold
Jeg bliver tit slået og har mange blå mærker. Jeg synes at det er pinligt og kan ikke altid forklare hvor de kommer fra. Jeg vil ikke have at andre skal se dem og derfor vil jeg helst ikke have idræt.

Overgreb fra familien
Når vi er til familiefest bliver min onkel altid fuld og vil altid gramse på mig. Sidste gang tog han hænderne ind under min bluse og rørte ved mine bryster. Han grinede bare da jeg sagde at han skulle holde op. Jeg kan ikke lide ham, jeg synes at han er mega klam.

Overgreb fra chat.
I begyndelsen virkede han helt vildt flink og vi chattede meget. Jeg synes at jeg kunne fortælle ham alt selv om han var meget ældre end mig. På et tidspunkt fik han mig til at tage alt tøjet af foran ham. Da jeg ikke ville mere blev han sur og nu føler jeg mig bare så dum.

Seksuelle overgreb fra andre unge/børn
Måske har du oplevet, at dit kæresteforhold udviklede sig til mere, end du havde lyst til f.eks. at din kæreste slog dig eller gjorde ting du ikke havde lyst til.

Min kæreste vil ikke holde op med at have seksuelt samvær med mig, selvom jeg siger, jeg ikke vil mere. Han kan ikke lade mig være, siger han …. Og jeg holder jo også af ham. Jeg kan ikke lide, at gøre ham ked af det, men jeg vil bare ikke mere. Jeg tør ikke fortælle det til min mor.