Opsamling fra startmøde om fremtidens sociale område er nu klar

Den 14. marts var en særlig dag. Denne dag blev arbejdet med masterplan for det sociale område officielt skudt i gang.

 

Omkring 130 borgere deltog for at give deres ideer til udvikling af fremtidens sociale område. Det blev en dag med masser af dialog og input fra de mange fremmødte. Idérigdommen var stor. Vi tog intet mindre end 410 input til udvikling af det sociale område med os hjem.

 

Hvad skal der så ske nu?

De mange input fra startmødet er sammenskrevet, og der er lavet en opsamling.

Der er nedsat seks arbejdsgrupper, som skal arbejde videre med input fra startmødet. 

 

Senior-, Social- og Sundhedsudvalget ønsker at lave en masterplan, der bygger på viden og erfaringer fra borgere, medarbejdere og vores mange vigtige samarbejdspartnere. Derfor inddrages disse grupper i det videre arbejde.

 

Er der fortsat mulighed for at komme med input?

Der indsamles løbende input. Der planlægges blandt andet dialogmøder med de borgere, der ikke havde mulighed for at deltage i startmødet, så disse borgere også får mulighed for at komme med input. Arbejdsgrupperne rykker ud og afholder dialogmøderne i borgernes vante rammer. Der er stort fokus på at inddrage de borgere, som i dag får støtte, for at sikre, at vi bevæger os i den rigtige retning, og at der bliver lavet en masterplan til gavn for borgerne.

 

Hvis du har input, så send det til alma.hrustanovic@svendborg.dk.
Der er mulighed for at komme med input helt frem til oktober. Arbejdsgrupperne forholder sig løbende til indkomne input.

 

(Fremadrettet kan du finde opsamlingen her på hjemmesiden under politikker, planer og strategier. Du vælger først fanen ”Kommunen”, herefter ”Politikker, planer og strategier” og til sidst ”Planer”.)