Illustration - Om boligerne
Illustration - Om boligerne

Om boligerne

Husleje: 5.200 - 8.069 kr.

Indskud: 12.160 kr. - 16.860 kr.

m2: 54 - 84 (inklusiv evt. fællesarealer)

 

Caroline Amalie er indrettet med plejeboliger og demensboliger.
På 1. sal ligger Carolinebo og Amaliebo med henholdsvis 7 og 9 demensboliger. Aktivitetscenter samt en hyggelig café findes på 2. sal, hvor der herudover også er indrettet 6 gæstepladser.

Plejeboliger
Plejeboligerne er indrettet med stue, lille køkken med køleskab og to kogeplader, samt soveværelse og bad. I stuen findes telefonstik, samt antennestik til fællesantenne.
Størrelsen varierer fra 55-84m2. Alle boliger fremtræder pæne og lyse, og de er indrettet, så det er let at komme rundt, også med kørestol og rollator.
Kuffert rum findes i kælderen til hver bolig.

Demensboliger
Demensboligerne er indrettet med stue, lille tekøkken i forlængelse heraf, samt soveværelse og bad. I stuen findes også telefon og antennestik.
Størrelsen varierer fra 54-66 m2.
På hvert demensafsnit er der desuden en hyggelig spise- og opholdsstue, som er fælles. Herfra er der udgang til et dejligt lysthus - ”tårnet”, som benyttes meget om sommeren. Fællesstuen ligger i forbindelse med køkkenet. Der er et kuffert rum til hver bolig. I opholdsstuen er der trådløst netværk.

Gæsteboliger
Gæsteboliger er 1 rums bolig der er møbleret. Der er et lille tekøkken samt et handicapvenligt badeværelse. Der er udgang fra gæsteboligen til aktivitetscenter, træningsfaciliteter og cafe.