Spar Nord

Spar Nord Fonden donerer 400.000 kr. til Landsstævnet

Endnu et stort bidrag er på vej til Landsstævnet. Checken på 400.000 kroner fra Spar Nord Fonden skal - som de øvrige donationer til sommerens store begivenhed - være med til at sikre, at Svendborg kan afvikle et landsstævne, der huskes mange år frem.   
 

DGI Landsstævne er lige om hjørnet, og forberedelserne er gået ind i den sidste og afgørende fase. Når Landsstævnet slutter om få uger, håber Ulrik Feveile Nielsen fra Spar Nord Fonden, at både det lokale erhvervsliv og kommunens borgere kan tænke tilbage på en fantastisk begivenhed:

-Svendborg har en størrelse, der betyder, at når en begivenhed af denne størrelse kommer til byen, så er alle inddraget om man vil det eller ej. Og det vil vi selvfølgelig gerne bakke op om og tage aktivt del i. Det er jo ikke hver dag, at en så stor begivenhed kommer til Sydfyn, og vi er af den overbevisning, at jo flere lokale bidrag, jo bedre kan Landsstævnet blive til gavn for alle, siger Ulrik Feveile Nielsen.

Borgmester Bo Hansen er glad for, at Spar Nord Fonden vælger at støtte Landsstævnet og være med til at løfte værtskabet for de 21.000 deltagere og forventeligt mindst lige så mange gæster:

-Spar Nord Fonden har ligesom vores andre bidragydere været helt med på, at Landsstævnet er noget, vi skaber sammen. Det er kun, når vi løfter i flok, vi kan afvikle det landsstævne, vi gerne vil. Den velvilje vi oplever i forhold til at bakke op om Landsstævnet fra både borgere og erhvervslivet, vidner om, at vi er klar til at vise Svendborg frem fra sin bedste side, siger Bo Hansen.


Fællesskaber der mærkes
Det er langt fra første gang, Spar Nord Fonden støtter det lokale kultur- og fritidsliv i Svendborg Kommune. Ulrik Feveile Nielsen er, udover at være direktør i Spar Nord, også bestyrelsesmedlem i både Borgerforeningen og Svendborg Teater. Han glæder sig over alle de oplevelser, der er i vente.

-Spar Nord Fondens arbejde tager afsæt i frasen ”fællesskaber der mærkes”. Jeg er helt overbevist om, at Landsstævnet i Svendborg kommer til at levere netop fællesskaber, der kan mærkes. Forhåbentligt i mange år fremover, siger Ulrik Feveile Nielsen.

Fakta:
DGI Landsstævne finder sted i Svendborg d. 30. juni – 3. juli 2022.

Spar Nord Fonden bliver værter i de to VIP-områder, som etableres til indbudte gæster i Stævnecentrum ved Ryttervej og Maritimt Center ved Havnepladsen. Her skabes en hyggelig stemning og mulighed for at få en forfriskning for samarbejdspartnere og de lokale erhvervsdrivende, som har engageret sig i L2022. Netop for at tilgodese de lokale kræfter.

Spar Nord Fondens donation til DGI Landsstævne er på 400.000 kr.


--

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Ulrik Feveile, direktør, Spar Nord Svendborg, mobil 63101550

Bo Hansen, borgmester, Svendborg Kommune, mobil 29272959