Plakat: Svendborg Integrationsråd inviterer i biografen

Integrationsrådet inviterer alle til gratis biograffilm 'Flugt'

Med ønsket om at sætte fokus på integration og ophav inviterer Svendborg Kommunes Integrationsråd 6. marts til en gratis forestilling af den Oscarnominerede film ’Flugt’ i Scala Biograf i Svendborg og efterfølgende billig fællesspisning.

Hvad laver Integrationsrådet egentlig? Det kan du blive klogere på, når rådet inviterer alle interesserede på en gratis biografoplevelse og billig fællesspisning onsdag den 6. marts kl. 17.

”Med dette hyggelige arrangement ønsker vi at gøre opmærksom på det vigtige arbejde, som Integrationsrådet udfører til hverdag. Vi håber også, at vi kan sætte nogle konstruktive tanker i gang om integration og de oplevelser, som er en del af nogle ikke-etniske danskeres ophav,” fortæller Phuong Tran, forkvinde ved Svendborg Integrationsråd.

Oscarnomineret film om en ung drengs flugt fra Afghanistan til Danmark. 

Til arrangementet vil deltagerne kunne se den Oscarnominerede film Flugt, der handler om en ung afghansk dreng, der flygter fra sit hjemland og i sidste ende kommer til Danmark. Den viser nogle af de traumer og umenneskelige situationer, folk i alle aldre bliver udsat for, når de er tvunget til at flygte, og hvordan disse trækker tråde helt ind i voksenlivet.

Mulighed for fællesspisning efter filmen

Efter filmen kan man for kun 50 kr. få en international kulinarisk oplevelse i Rådhusets kantine med buffet fra Syrien, Iran, Vietnam og Tyrkiet – fire af de lande, der er repræsenterede i Integrationsrådet. Her vil der også være mulighed for at tale med Integrationsrådets medlemmer om deres arbejde.

Tilmelding efter først til mølle

Invitationen er især rettet mod personer i Svendborg Kommune, der arbejder med børn, men alle er velkomne efter først til mølle-princippet.

HUSK TILMELDING - urlen.dk/flugt senest 29. februar 2024

Plakat: Svendborg Integrationsråd inviterer i biografen

Billedtekst: Integrationsrådet inviterer på en gratis biografoplevelse i Scala i Svendborg 6. marts.

For yderligere information kontakt:
Sanne Hessel Bundgaard | Medlem af Svendborg Kommune Integrationsråd, repræsentant for dagtilbudsområdet i Integrationsrådet
+45 6138 1580 | sanne@dyreterapeut.dk

FAKTA OM INTEGRATIONSRÅDET:

Hvad er Svendborg Kommunes Integrationsråd?

Svendborg Kommunes Integrationsråd (SIR)

SIR har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv og sammenhængende samt egnet til at fremme etnisk ligestilling.

SIR kan af egen drift eller efter anmodning afgive vejledende udtalelser om emner, der har betydning for integrationen i Svendborg Kommune.

SIR skal fungere som et aktivt høringsorgan i relevante sager indenfor integrationsområdet.

SIR kan ikke behandle enkeltsager. Enkeltsager kan dog danne grundlag for rådets behandling af principielle spørgsmål.

Hvem sidder i Svendborg Kommunes Integrationsråd?


SIR består af 15 medlemmer med bopæl i Svendborg kommune.

7 repræsentanter fra kommunens største etniske minoritetsgrupper. 1 repræsentant fra øvrige etniske minoritetsgrupper.

2 medlemmer fra kommunalbestyrelsen

2 medlemmer udpeget af DA og FH Sydfyn

1 medlem fra dagtilbudsbestyrelse

1 medlem fra skolebestyrelse

1 medlem fra 1 medlem fra SAB og Domea