Stig Due og Carl Aage Jensen

C.C.JENSEN sponserer DGI Landsstævne med en halv million kroner

Den lokalforankrede verdensomspændende virksomhed C.C.JENSEN indgår sponsorat med DGI Landsstævne. Sponsoratet skal især profilere den sydfynske, maritime kulturarv over for de mange tusinde gæster, som DGI Landsstævne forventes at tiltrække.


Når DGI Landsstævne lægger til kaj i Svendborg til sommer, så bliver det med støtte fra én af byens helt store virksomheder, C.C.JENSEN. Den familieejede virksomhed er kendt for at have rødderne solidt plantet i det Sydfynske Øhav og for at støtte lokale initiativer, og Landsstævnet er ingen undtagelse.

Det er især Landsstævnets store betydning for lokalområdet og de positive, langvarige effekter, der har været vigtige for virksomhedens engagement.

I alt lyder sponsoratet på 500.000 kr. og som modydelse, vil Landsstævnet understøtte profilering af områdets maritime kulturarv og maritime erhverv. Særligt de blå uddannelser i kommunen, SIMAC og Søfartsskolen, vil blive fremhævet, når DGI Landsstævne finder sted d. 30. juni til d. 3. juli.

-C.C.JENSEN har siden sin fødsel i Svendborg altid følt en særlig forpligtelse til at støtte lokale initiativer indenfor kultur og idræt, men også en lang række andre områder. Forretningsmæssigt har vi med baggrund indenfor det maritime område også en stor interesse i at fastholde og udbygge Svendborg som et maritimt fyrtårn, forklarer direktør i C.C.JENSEN, Stig Due.

Sammenhængen mellem maritim kulturarv og et event, der handler om idræt, kan måske være lidt svær at få øje på. Men ikke for projektleder i Landsstævnesekretariatet i Svendborg Kommune, Mikkel Harritslev:

-Svendborg er et maritimt hotspot, og vi kunne ikke arrangere et landsstævne her, uden at inddrage det maritime. Det er blandt andet derfor, at der er langt flere vand-idrætter på programmet i år, end der typisk er ved et landsstævne, forklarer Mikkel Harritslev.

Medarbejderne inviteres til DGI Landsstævne
Selvom en del af C.C.JENSENs aftale med Landsstævnet fokuserer på promovering af det maritime Sydfyn, bliver medarbejderne heller ikke glemt. De får mulighed for at deltage i nogle af de store shows under Landsstævnet, som kræver billet.

-Vor støtte til Landsstævnet er – som de fleste øvrige aktiviteter, vi støtter – ikke baseret på en økonomisk kalkule af, hvad vi forretningsmæssigt får ud af investeringen. Sagen er, at vi næppe sælger ét eneste produkt mere på grund af sponsoratet. Hvad der derimod er vigtigt, er, at vore medarbejdere kan føle en stolthed over, at de er ansat i en virksomhed, der støtter gode formål. Derfor har vi også valgt at uddele adgangsbilletter til vore medarbejdere, så de kan få glæde af de mange fine oplevelser, der finder sted ved Landsstævnet, forklarer direktør Stig Due.

Fakta:
C.C.JENSEN blev stiftet i 1953 af Maskinmester Carl Christian Jensen og er stadig i dag en familieejet virksomhed.

C.C.JENSEN er bedst kendt for udviklingen og produktion af oliefiltre.

Historien lyder, at grundlægger Carl Christian Jensen var maskinmester på et Mærsk-skib i slutningen af 1930’erne. Her dryppede en oliedråbe ned på ham fra et rør, og til hans store overraskelse opdagede han, at olien var ren, modsat det forventede - nemlig beskidt sort olie. Straks blev han interesseret i at finde ud af, hvordan dette kunne lade sig gøre. Sådan begyndte filtreringseventyret, som i dag stadig danner grundlag for firmaet.

C.C.JENSENs sponsorat til DGI Landsstævne er på 500.000 kr.

--

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Mikkel Harritslev, mobil 6161 3332

Stig Due, mobil 2222 2986