Iværksætter

I Svendborg Kommune hilser vi alle tiltag inden for iværksætteri hjerteligt velkomne!

Sydfyn har lang tradition for iværksætteri inden for forskellige erhverv. Den udvikling vil vi som kommune gerne understøtte, og vi har derfor en bred palette af tilbud til dig, der har lyst til at starte dit eget eller som måske allerede er godt i gang. 

Bliv klogere på iværksætteri fra A-Å

Du har en idé og vil gerne etablere dig - men hvordan kommer du videre? Kom med på ét af vores to halvårlige kurser, hvor du i løbet af seks aftener bliver introduceret til nogle nyttige tips fra det helt lavpraktiske til det mere overordnede. 

Fremtidsfabrikkerne - netværk, arbejdscaféer og kontorpladser

På fremtidsfabrikkerne har du mulighed for at skabe netværk med andre iværksættere og etablerede virksomheder - og dermed et godt udgangspunkt for dit virke som iværksætter.

Vi har to iværksætterhuse – ét på Jessens Mole 11 og ét på Frederiksgade 8. Vi har åbent fra kl. 8 til ca. 15 – du er altid meget velkommen uanset din branche – vi glæder os til at høre din historie og idé. 

Sharefifty5 - for it og maritime virksomheder

Har du styr på, hvordan du skaber vækst i din virksomhed? Og hvordan du sikrer, at dit koncept er levedygtigt? Kontakt Sharefifty5-teamet og hør mere om dine muligheder for kompetenceudvikling.

Medstrøm - for de kreative iværksættere

Du har en idé og vil gerne etablere dig - men hvordan kommer du videre? Hos Medstrøm er der god erfaring og relevante kurser at hente.