Erhvervsfremme

Du kan udvide mulighederne for din virksomhed ved at deltage i klyngesamarbejder og andre samarbejdsfora, der passer til netop din branche.

Fyns Maritime Klynge

Professionelt netværk, som skaber vidensdeling og innovation for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsfremmeaktører. Klyngen stræber efter at opbygge nye samarbejder, som kan føre til nye forretningsområder og produkter.

Miljøforum Fyn

Erhvervsforum for udvikling mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og de fynske kommuner. Samler virksomheder i faglige netværk og tilbyder viden og værktøjer, innovation og forretningsudvikling inden for miljø, cirkulær økonomi, energi og bæredygtigt byggeri for at styrke konkurrenceevnen og bruge bæredygtighed som løftestang som vækst.

Odense Robotics

Et af verdens bedste robotklynger, hvor virksomheder kan få hjælp til forretningen, research, uddannelse, forretningsudvikling og markedsføring.

URS Denmark

Test, udvikling og vækst i den danske droneindustri fx gennem vidensdeling, forretningsudvikling med aftagerindustrier og markedsdføring af den danske droneklynge internationalt. 

Sharefifty5

Uddannelse, kurser og netværk til it og maritime virksomheder, som vil vækste i form af bedre bundlinje og flere medarbejdere. Der tilbydes fem udviklingsforløb: Development, Entrepreneur, Leadership, Startup hub og Advice.

Styrket Erhverv i Gadeplan

Butiksejere har mulighed for at få hjælp til en individuel vækstplan. Planen sigter både på din butik i bymiljøet og at gøre strategisk brug af de muligheder, som internettet giver, fx i forhold til synlighed.  

Medstrøm

Udvikling og vækst til kreative virksomheder. Bliv del af et forløb, som passer til dig: Idé, etablering, vækst og ekspansion: Eller deltag i de åbne events for det brede netværk, mulige samarbejdspartnere, kunder og etablerede virksomheder.

Geopark

Understøttelse af geoturisme.

Svendborg Event

Din samarbejdspartner, når det kommer til lokal turistservice, erhvervsturisme, profilering og branding af Svendborg – med særligt fokus på lokal forankring, tilbagevendende begivenheder og økonomisk effekt.

Destination Fyn

Klyngesamarbejde, der henvender sig til vækstorienterede virksomheder, der ønsker at indgå i et strategisk samarbejde om tiltrækning af ferie- og mødegæster.