Hverdagslivet

Vi lægger vægt på, at Ådalen er et trygt og rart hjem for vores beboere, og det er således beboernes ønsker og behov, der ligger til grund for stort set alt, hvad vi gør. Beboernes pårørende er akkurat lige så velkomne på Ådalen, som Ådalens beboere ønsker. Ådalens beboere har f.eks. besluttet, at deres pårørende ikke skal betale for kaffe, når de kommer på besøg. Det er målet for os, at gæster føler sig mindst lige så velkomne, som hvis besøget foregik i de private hjem, vores beboere kom fra, da de flyttede ind på Ådalen.

Vi ser det som vores opgave, at understøtte beboerne, så de kan leve deres eget hverdagsliv med de ønsker de har til livet inde på plejecenteret.
Personalets tilrettelægger individuel rehabilitering i samarbejde med beboere og pårørende.

Vi prioriterer det at kunne komme udenfor rigtig højt. Især om sommeren opholder vi os meget i gårdhaven, hvor der som regel er både sol og læ. Vi har en duocykel, hvor vi eller vores beboeres pårørende kan cykle en tur med beboerne.

Vi tilrettelægger en del aktiviteter, både i og uden for huset. Derudover holder vi fester i løbet af året, hvor vi også inviterer pårørende.

Ådalen har i 2023 fået en venneforening, Ådalens Venner, som bistår med aktiviteter og arrangementer på Ådalen.