Hverdagslivet

På Stenstrup Plejecenter prioriterer vi borgerens hverdagsliv. Vi prioriterer, at borgeren dagligt har mulighed for gåture på arealet ved plejecentret eller gåture til f.eks. indkøb. Vi har desuden duo-cykler og rickshaws-cykler, som benyttes af borgeren med hjælp af en medarbejder.

Der er motionsrum på plejecentret, hvor personalet tilrettelægger fælles aktiviteter tre gange ugentligt.

Vi lægger stor vægt på at holde traditionerne i hævd. Vi gør meget ud af at fejre årets højtider med bl.a. påske- og julefrokoster. Juleaften er der gudstjeneste om formiddagen eller først på eftermiddagen, og om aftenen er der juletræ og sang, og der serveres andesteg, rødkål og risalamande. Til disse arrangementer inviterer vi de pårørende med, som har lyst til at deltage.
I forbindelse med arrangementerne har vi altid musikalsk underholdning. Plejecentret arvede nogle år siden arvede en hel del penge, hvilket var øremærket til underholdning til glæde for borgerne.

Borgerne er med til at vælge mad, der tilberedes i afdelingen og nogle er med til at fremstille dette f.eks. frokost / salat / bagværk. Pårørende er også velkommen til at deltage i dette.