Svendborg Kommune har ansat ny direktør 

Den 42-årige Jonas Wittendorff bliver fra 1. april 2022 direktør for Børn, Unge, Kultur og Fritid i Svendborg Kommune. 

Jonas Wittendorff kommer fra en stilling som centerchef i Center for Børn, Unge og Familier i Glostrup Kommune. Det er en stilling, han har bestredet de seneste knap tre år. 


Den nye direktør er bosat i Fuglebjerg i nærheden af Sorø sammen med sin hustru og deres tre børn. Han er oprindeligt uddannet lærer, og han har tidligere arbejdet for blandt andet Holbæk Kommune og Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling. 
Jonas Wittendorff ser frem til at blive en del af direktionen i Svendborg Kommune: 

-Svendborg Kommune er en veldrevet kommune, som samtidig er ambitiøs både på kultur-, fritids-, børne- og skoleområdet. Det passer rigtig godt til min tilgang til arbejdet. Jeg glæder mig til at arbejde for at indfri ambitionerne på kultur- og fritidsområdet og til at bidrage til at skabe udvikling, trivsel og læring for alle børn i Svendborg Kommune. I ansættelsesudvalget har jeg mødt engagerede politikere, ledere og medarbejdere, og jeg glæder mig til at komme tættere på dem, og på de områder, vi skal samarbejde om, siger Jonas Wittendorff. 


Også borgmester Bo Hansen glæder sig til det kommende samarbejde: 
-Jeg glæder mig til at byde velkommen til Jonas. Jeg er sikker på, at han med sin baggrund og sin erfaring bliver en værdifuld tilføjelse til direktionen. Det er en spændende opgave, der venter ham, hvor han blandt andet skal være med til at fortsætte den gode udvikling af vores skoler og dagtilbud, og han får også indflydelse på, hvordan vi får langvarig effekt af sommerens DGI Landsstævne, uddyber Bo Hansen. 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst: 
Erik Meldgård Bendorf, kommunaldirektør, Svendborg Kommune. Telefon 3017 5101
Jonas Wittendorff, tiltrædende direktør for Børn, Unge, Kultur og Fritid, Svendborg Kommune. Telefon 2324 1213