Maritime Dage - Åben Ø 2024

Maritime Dage - Åben Ø i Svendborg Kommune torsdag d. 30. og fredag d. 31. maj 2024

Kom til en spændende aktivitetsdag på Frederiksø den 30. og 31.maj.

Svendborg er ikke bare en søfartsby med en levende maritim kulturarv, men også en moderne maritim uddannelsesby med et innovativt maritimt erhvervsvækstlag. Vi er en by med stærke maritime foreninger og maritim dannelse på skoleskemaet. Derfor er Svendborg Kommune vært for EU-kommissionens internationale konference for blå bæredygtighed og maritime problemstillinger European Maritime Day den 30.-31. maj 2024

Sideløbende med den internationale konference arrangerer Svendborg Kommune Maritime Dage, som er en folkelig fejring og synliggørelse af Sydfyns maritime identitet og kulturarv. Det er en markering, udstilling og udforskning af fynboernes forhold til havet før, nu og i fremtiden.

 

Maritime Dage – Åben Ø er en festlig og fornøjelig fejring af Sydfynboernes kærlighed til hav og håndværk. Frederiksøens kulturelle lejere åbner deres værksteder og øens maritime erhvervsdrivende inviterer besøgende ind i de rum, der normalt er lukket for offentlig adgang.

Gå på opdagelse i åbne skibe langs kajen eller leg og lær om søfart, havmiljø, kunst og kultur. Fordyb dig i børnezonen eller en af de kreative workshops og udstillinger. Lær noget nyt om søfart, mad eller møller på en af de guidede ture, eller slå dig ned i stemningszonen med lækker lokal mad, mens du lytter til korsang, klokkespil eller spoken word.

En fest for alle sanser og for alle som holder af Svendborg og Frederiksø!

 

Programmet er nu lagt her på hjemmesiden og vil løbende blive opdatereret. Vær opmærksom på, at nogle aktiviteter kræver forhåndstilmelding eller betaling. 

 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Pernille Laier Larsen på pernille.laier@svendborg.dk