Punkt 3 Budget 2013 - Service og Økonomi

Beslutningstema

Orientering om Service og Økonomi – budget 2013.


Sagsfremstilling

Fra Økonomi og Indkøb foreligger udkast til Service og Økonomi - Budget 2013 inkl. udkast til Økonomiudvalgets eget bidrag. Publikationen indeholder generel information om mål og indhold i kommunens opgaver, samt en økonomisk redegørelse på politikområder.

 

Publikationen trykkes ikke, men offentliggøres på kommunens hjemmeside.

Til orientering vedlægges endvidere en samlet oversigt over væsentligste takster til Budget 2013 samt kommunens investeringsoversigt 2013-16. Begge oversigter offentliggøres ligeledes på kommunens hjemmeside.


Økonomiske konsekvenser

Ingen.


Indstilling

Direktionen indstiller, at:

·  Service og Økonomi samt takst- og investeringsoversigt tages til efterretning og offentliggøres på kommunens hjemmeside.


Beslutning i Økonomiudvalget den 11-12-2012

Til efterretning.

Enhedslisten er ikke en del af budgetforliget og kan derfor på en lang række punkter ikke bakke op om teksterne, det gælder fx bolig på havnen, hotel på Frederiksøen. Der mangler forklaring på hvordan man vil løse den samlede opgave omkring kllimapolitikken og beskrivelsen af at området for 0-2 årige friholdes for besparelser er fejlagtig. Jørgen Lundsgård tilsluttede sig mindretalsudtalelsen fsva. bemærkningerne om havnen.