Punkt 6 Projekt omkring ændring af parkeringsplads ved Demensbyen samt skiltningen ved Midtbyhallen sættes i bero

Beslutningstema

I henhold til mødet i Teknik- og Erhvervsudvalget den 11. marts 2021 blev det besluttet at gennemføre projektet omkring udlægning af fast belægning på parkeringspladsen ved Demensbyen samt ændring af skiltningen ved Midtbyhallen.

 

Projektet er sat midlertidigt i bero, da man ønsker at undersøge muligheden for at skabe en alternativ adgang til parkeringspladsen via Bryghusvej, og i den forbindelse lade det indgå i budgetforhandlingerne for budget 2022.

Indstilling

Direktionen indstiller til Teknik- og Erhvervsudvalget,

  • At administrationen udarbejder et budgettema til budgetforhandlingerne for 2022 for etablering af alternativ adgang via Bryghusvej til parkeringspladsen.
  • At rådighedsbeløbet på 700.000 kr. til udlægning af fast belægning på parkeringspladsen ved Demensbyen samt ændring af skiltningen ved Midtbyhallen overføres til budget 2022.

Sagsfremstilling

Jævnfør tidligere høringssvar i forbindelse med Lokalplan 612 vil man gerne undersøge muligheden for at skabe en direkte adgang til parkeringspladsen via Bryghusvej.

 

På den baggrund foreslås det, at projektet rykkes til budget 2022, hvor administrationen udarbejder et budgettema til budgetforhandlingerne for 2022 omkring etablering af en alternativ adgang.

 

Rådighedsbeløbet til udlægning af fast belægning på parkeringspladsen ved Demensbyen samt ændring af skiltningen ved Midtbyhallen skal i så fald ligeledes overføres til budget 2022.

Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser

Der er i anlægsbudgettet for 2021 afsat 700.000 kr. til projektet, som overføres til budget 2022.

CO2-Konsekvensvurdering

Sagen vurderes ikke at have konsekvens for CO2-udledningen.

Lovgrundlag

Ingen.

Sagen afgøres i

Teknik- og Erhvervsudvalget.

Beslutning i Teknik- og Erhvervsudvalget den 06-05-2021

Indstillingen godkendes.


Liste C kan ikke godkende indstillingen og henviser til Liste C’s tidligere rejste forslag.