Punkt 5 Vindeby SUP Team

Beslutningstema

Ansøgning om godkendelse som frivillig folkeoplysende forening

Indstilling

Det indstilles, at Vindeby SUP Team godkendes som frivillig folkeoplysende forening.

Sagsfremstilling

Vindeby SUP Team er en nystartet forening, hvor medlemmerne dyrker Stand Up Paddle. Foreningens formål er at dyrke Stand Up Paddle og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben at udbrede kendskabet til denne idræt.

 

Foreningen er åben for alle, der er fyldt 18 år.

 

Foreningen er hjemmehørende i Svendborg Kommune. Foreningen har ingen lokaler, da aktiviteten foregår udelukkende udendørs fra Vindeby Havn. Foreningen vil på sigt anskaffe en container el .lign. til opbevaring af grej.

 

Foreningen har 23 medlemmer, heraf er 1 medlem under 25 år. Der betales kontingent til foreningen samt et indmeldelsesgebyr.

 

Foreningen har planlagt timer med instruktør omkring oplæring af nye teknikker og planlægger uddannelse af 5 instruktører i foreningen. Foreningen tilstræber at mødes 2 gange ugentligt, men da idrætten er afhængig af vejret, foregår den endelige mødeplanlægning via en gruppe på facebook.

Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser

Foreningen kan søge medlemstilskud til medlemmer under 25 år, p.t. kun 1 medlem. Dertil kommer, at foreningen kan søge tilskud til opstart, kurser og Folkeoplysningsudvalgets puljer.

CO2-Konsekvensvurdering

Ingen.

Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den 22-02-2021

Foreningen blev godkendt som frivillig folkeoplysende forening.

 

Erik Jakobsen var fraværende.