Punkt 9 Musikudvalgets synlighed, mål, retning og støttekriterier

Beslutningstema

Generel drøftelse af udvalgets synlighed, mål, retning og støttekriterier.

Sagsfremstilling

Punktet er udsat fra udvalgets møde den 22. oktober 2020.

 

I første halvdel af 2019 umiddelbart efter musikudvalgets start drøftede udvalget indledningsvis, hvilken vej medlemmerne ønskede for udvalgets virke og fastsatte støttekriterierne for musikpuljens uddeling. Det var samtidig hensigten, at udvalget på et senere tidspunkt skulle have mulighed for at gå mere i dybden med disse drøftelser, ligesom det var ønsket at tale om, hvordan udvalget og musikpuljen opnår en større og bredere synlighed

 

Der vedlægges de gældende støttekriterier.

CO2-Konsekvensvurdering

Ingen

Beslutning i Svendborg Musikudvalg den 22-10-2020

Udsat til næste møde.

 

Linne Lauesen, Claus Bjerregaard og Steen Poulsen var fraværende

Beslutning i Svendborg Musikudvalg den 01-02-2021

Udvalget besluttede, at der i 2021 skal sættes fokus på udvalgets synlighed, og at dette skal ske gennem afholdelse af en minifestival over 2 dage, der sætter fokus på musikudvalget, støttemuligheder og fremvisning af projekter, der har modtaget støtte fra musikudvalget.

 

En gruppe bestående af Inger Allan, Maja Kvist og Steen Poulsen udarbejder oplæg til gennemførelse af en sådan festival til drøftelse og beslutning på musikudvalgets møde den 22. marts 2021.

 

Det blev tillige besluttet, at udvalget vil udarbejde et testamente til overlevering til det musikudvalg, der skal udpeges fra 2022.

 

Claus Bjerregaard var fraværende