Punkt 5 Maja Kvist søger tilskud fra Kulturpuljen

Beslutningstema

Ansøgning om tilskud på 4.500 kr. til gennemførelse af PR for en digtsamtale i foråret 2021.

Indstilling

Direktionen indstiller, at

  • Udvalget træffer beslutning i sagen.

Sagsfremstilling

Ansøger har sammen med en anden person skrevet en digtsamling, der er gået i trykken i december 2020. Digtsamlingen kalder de en digtsamtale. Digtsamtalens udgangspunkt er det at være stressramt. Hvordan det føles, og hvordan man kommer ud på den anden side ved hjælp af fællesskabet.

 

Kulturpuljen søges til at lave PR for digtsamlingen/digtsamtalen. Blandt andet kunne de godt tænke sig at invitere til en aften fx på biblioteket, hvor de vil læse højt og gå i ærlig dialog med publikum om det at være ramt af stress og dyrke det fællesskab, der for dem at se er så nødvendigt for at bekæmpe ensomhed og alene følelser i et samfund, hvor alt går meget stærkt. Herudover vil de gerne vil lave god PR, så de kan få fokus på digtsamlingen såvel som temaet.

 

De samlede udgifter til trykninger og PR for digtsamlingen/digtsamtalen er på 23.800 kr. De forventer indtægter ved salg af bogen på 11.000 kr.

 

Administrationens bemærkninger

Det er administrationens vurdering, at projektet umiddelbart er af en karakter, der falder uden for formålet med Kulturpuljen.

Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser

Eventuel bevilling vil være at afholde af Kulturpuljen 2021, hvor der pr. dato er et ikke disponeret beløb på ca. 165.000 kr.

CO2-Konsekvensvurdering

Ingen

Sagen afgøres i

Kultur- og Fritidsudvalget

Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 14-01-2021

På baggrund af en samlet vurdering af projektet, vedtog udvalget ikke at imødekomme ansøgningen.