Punkt 4 Tilpasning af årets disponeringer indenfor det afsatte budget

Beslutningstema

Beslutning om tilpasning af Lokaludvalgets budget indenfor rammen på 1.3 mio. kr. for så vidt angår disponeringer af midler til administration, kommunikation og facilitering.

 

Indstilling

Direktionen indstiller til Lokaludvalget, at:

  • Budgettet indenfor årets ramme på 1.3 mio. kr. tilpasses, så de disponerede midler til administration, kommunikation og facilitering holdes indenfor den besluttede ramme på 10 procent, svarende til ca. 130.000 kr.

 

Sagsfremstilling

På Lokaludvalgets møde d. 15. april 2020 blev Lokaludvalget orienteret om budgettet og disponering af midlerne i 2020 med afsæt i årshjulet for Lokaludvalgets aktiviteter. Af budgetopfølgningen fremgår det, at der til administration, kommunikation og facilitering er afsat 258.000 mio. kr. Det svarer til ca. 20% af de 1,3 mio. kr. Budgetopfølgningen er vedhæftet som bilag 1 – ”Budgetopfølgning Lokaludvalget 27.03.2020”.

 

Lokaludvalget besluttede på samme møde, at udgifter til administration, kommunikation og facilitering højst må udgøre 10 % af Lokaludvalgets pulje på 1,3 mio. kr.

 

Der er altså ikke overensstemmelse mellem disponerede midler og beslutningen om at afsætte 10% til udgifter forbundet med administration, kommunikation og facilitering.

 

Der er derfor behov for en tilpasning af udvalgets budget for 2020, herunder disponeringen af midlerne til administration, kommunikation og facilitering.

Beslutning i Lokaludvalget den 09-06-2020

Midler til administration, kommunikation og facilitering nedjusteres med 30.000 kr., idet midlerne til kurser udskydes. De øvrige disponerede beløb fastholdes, som i det vedlagte bilag 1. 

 

Jens Erik Laulund Skotte (Ø) var fraværende.