Punkt 6 Indsatsplan med måltal

Beslutningstema

Godkendelse af måltal i indsatsplanen

Indstilling

Direktionen indstiller,

  • at måltallene godkendes

Sagsfremstilling

Beskæftigelses- og Integrationsudvalget godkendte på udvalgsmødet den 30 marts 2020 indsatsplanen som et supplement til Beskæftigelsesplanen for 2020.

 

Der blev i forbindelse med godkendelse af indsatsplanen ønsket konkrete måltal, som udvalget løbende kan følge for de enkelte indsatser.  På baggrund heraf er der i indsatsplanen indskrevet forslag til mål i for de indsatser, hvor det er muligt og relevant at fastsætte konkrete måltal.
 

I forhold til den oprindelige indsatsplan er fokusområde sygefravær ændret til fokusområde fastholdelse, da denne betegnelse passer bedre til de indsatser, udvalget prioriterer. Såfremt udvalget ønsker, at fokusområdet videreføres i Beskæftigelsesplanen for 2021, vil der være fokus på at anvende begrebet fastholdelse.
 

I forhold til de foreslåede måltal tages der et generelt forbehold i forhold til den aktuelle covid19 situation. Det er endnu for tidligt at fastslå de langsigtede konsekvenser af den midlertidige suspendering af beskæftigelsesindsatsen. Der kan således være mål, der på den baggrund, ikke kan indfris i indeværende år, men udvalget vil løbende blive orienteret om udviklingen.

Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser

Ingen.

Beslutning i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget den 04-05-2020

Måltallene blev godkendt, idet måltallet for aktivitetsparate revurderes på kommende møde.


Der var afbud fra Hanne Ringgaard Møller (B). Som suppleant deltog Steen Tinning (B).