Punkt 3 RISE Svendborg

Beslutningstema

Ansøgning om godkendelse som ny frivillig folkeoplysende forening. Foreningen søger tillige om et lokale til foreningens aktiviteter inden for dans.

Indstilling

Formanden indstiller:

  • at foreningen godkendes.

Sagsfremstilling

Foreningen RISE Svendborg er en nystiftet forening, som søger om at blive godkendt som frivillig folkeoplysende forening.

Ifølge foreningens vedtægter er det foreningens formål at give medlemmerne mulighed for at lære, dyrke og udvikle forskellige dansestilarter, der typisk relaterer sig til miljøet omkring gadedans, herunder bl.a. hip hop og funk. Yderligere er formålet med foreningen at facilitere og fremdyrke sociale fællesskaber, der går på tværs af alder, køn og diverse sociale skel. Det er også hensigten, at foreningen skal afholde særlige danseevents, -shows og -workshops for medlemmer samt andre interesserede. På sigt vil foreningen også gerne lave projekter og workshops henvendt primært til udsatte børn og unge.

Foreningen har desuden fremsendt ønsker til træningstider og lokale, der omfatter et danselokale en hverdag i tidsrummet kl.15.30 – 19 for hold, alternativt fordelt over to hverdage. Derudover ønskes mulighed for fritræning for medlemmerne.

 

Lokaletilskud må ansøges, når foreninger har fundet et egnet lokale.

Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den 30-04-2020

Indstillingen godkendt.

Foreningen opfordres til at tilføje  ”Bestyrelsens beretning” som punkt på generalforsamlingens dagsorden.