Punkt 4 Ansøgning fra Linne Lauesen

Beslutningstema

Ansøgning om 7.000 kr. til koncert 15. juni 2020 i Vor Frue Kirke med trioen oto3 til uropførelse af nykomponerede værker.

Sagsfremstilling

På musikudvalgets møde den 9/12-2019 blev Linne Lauesen bevilget en underskudsgaranti på 12.000 kr. til gennemførelse af koncert med Heine Hansen Trio featuring Maarten den 19. juni 2020 på Arne B.

 

Forespurgt om evt. ændringer som følge af COVID-19 oplyser ansøger:

Ansøgningen afhænger naturligvis af, om restriktionerne om max 10 personer samlet må være sammen efter 10. Maj, og om det er muligt for Maarten Visser og Robbert van Hulzen at komme til Danmark. Begge mine medmusikere vil gerne, at vi fastholder vores planer indtil vi kender situationen efter 10. Maj. Det er nogenlunde samme dato, både Holland og Indien har “næste step” i. Vi har allerede talt om nødplaner, da vi jo har andre koncerter i den samme uge, som er aftalt, og der er naturligvis risiko for, at vi må rykke datoerne for alle koncerterne. Vi har talt om, at hvis koncerten i Vor Frue Kirke og de andre koncerter, vi har planlagt, ikke kan afvikles i Juni, vil vi skubbe den til efteråret (september og herefter) efter nærmere aftale med Vor Frue kirke, og de andre lokationer, vi skal spille på.

Beslutning i Svendborg Musikudvalg den 28-04-2020

Udvalget bevilgede en underskudsgaranti på 7.000 kr. fra Musikpuljen.

 

Rasmus Fribo og Linne Lauesen deltog ikke.