Punkt 2 Tåsinge Tennis og Padel Klub

Beslutningstema

Ansøgning til samarbejdspuljen

Sagsfremstilling

Arbejdsgruppen for udvikling af Tåsinge Kultur og Idræts Center v/Tåsinge Tennis og Padel Klub ansøger om støtte på 5000 kr. til afholdelse af fællesmøde i januar. De hidtidige udgifter har været afholdt af arbejdsgruppen respektive foreninger.

Foreningerne mv. omkring Tåsingehallen har ved et fællesmøde tidligere på året nedsat en arbejdsgruppe, som består af repræsentanter fra Tåsinge Håndboldklub, Tåsinge Gymnastikforening og Tåsinge Tennis & Padel Klub.

Fællesmødet skabte en livlig debat med mangeartede ønsker, tanker og ideer til arbejdsgruppens analyse af mulighederne for at skabe et egentligt center for kultur og idræt, koncentreret omkring Tåsinge hallen.

Arbejdsgruppen fik til opgave at tilvejebringe et grundlag, på baggrund af hvad et nyt fællesmøde kan tage stilling til, om der skal arbejdes videre imod en realisering eller opgivelse af ideen.

Beløbet 5000 kr. skal anvendes til tryk af materiale, lokalleje og let forplejning.

Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den 16-12-2019

Godkendt, med den betingelse, at administrationen sammen med formanden beslutter beløbsstørrelse, når specifikation for brugettet kendes.

 

Henrik Fløytrup var fraværende.