Punkt 9 Ansøgning om tilskud til PRISFESTEN 2019

Beslutningstema

Ansøgning om tilskud på 50.000 kr. til afvikling af PRISFESTEN 2019.

Sagsfremstilling

Formålet med PRISFESTEN 2019 er, at hylde alle de ekstraordinære indsatser indenfor idræt, kultur, kunst og spejderliv, som har fundet sted i det forgangene år.

 

Derudover skal PRISFESTEN være en gave til de mange mennesker, som gennem store og små bedrifter, er med til at sikre, at vi i hele Svendborg Kommune har et sprudlende idræts- kultur- og spejderliv, som vi alle kan være stolte af.

 

 

Havnekajen på Frederiksø oplyses af fakler en mørk november aften, og den ”røde løber” er rullet ud, når rundbuehallen slår dørene op til PRISFESEN 2019! – En aften hvor idræt, kultur og spejderliv smelter sammen i et brag af en fest!

 

Her vil publikum opleve kunstneriske og kreative optrædener, uddeling af årets priser, musik og workshops, happenings og meget andet, som gennem et fantastisk sceneshow understreger den store værdi som skabes på tværs af idræt, kultur og spejderliv.

Det hele slutter af med en gratis koncertoplevelse for alle deltagende.

 

 

PRISFESTEN bliver fest for hele Svendborg og omegn. Alle aktører indenfor idræt, kultur og spejderliv, vil modtage en særlig invitation.

Derudover bliver PRISFESTEN et offentligt arrangement, hvor borgere i hele kommunen vil have mulighed for at deltage. PRISFESTEN erstatter de tidligere prisfester i Svendborg indenfor idræt, kultur og spejderliv.

 

Ved PRISFESTEN uddeles følgende priser:

  • Årets idrætsforening
  • Årets Idrætsleder
  • Årets Idrætstalent
  • To spejderpriser (ikke defineret)
  • Årets Kulturtalent
  • Årets Kulturfællesskab
  • Årets Kulturpris
  • Årets bedste tværgående samarbejde

 

 

PRISFESTEN arrangeres af en arbejdsgruppe bestående af repræsentanter fra Sport- og Idræt i Svendborg, BUS (spejdernes samråd) Kulturelt Samråd, Baggårdsteatret og Svendborg Musikskole.

 

 

Arbejdsgruppen ansøger om tilskud på 50.000 kr. til arrangementet.

Tilskuddet skal bidrage til, at skabe den bedst mulige prisfest, til glæde og gavn for foreningslivet i hele Svendborg Kommune.

Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser

Grundet kommunale omprioriteringer af Svendborg Kommunes tilskud til en prisfest på idrætsområdet blevet reduceret fra 100.000 kr. til 20.000 kr. Disse midler gives fra Direktionssekretariatets markedsføringspulje.

 

Budget:

  • 60.000 kr. (De fri kulturmidler)
  • 20.000 kr. (Direktionssekretariatets markedsføringspulje).

Arbejdsgruppen arbejder aktivt på at fundraise yderligere midler til projektet.

Lovgrundlag

Bevilget 50.000 kr. i 2019.

 

Birgit Sørensen var fraværende, som suppleant deltog Karin Olsen

Frank Müller-Bøgh, Peter Bang, Cafer Koyuncu og Herdis Linde Jensen var fraværende.