Punkt 4 Lokaletilskud til Svendborg Gymnastikforening

Beslutningstema

Beslutning omkring opsigelse af Folkeoplysningsudvalgets engagement i fastlejeaftale mellem Svendborg Gymnastikforening og det daværende koordinationsudvalg i Svendborg Idrætscenter

Sagsfremstilling

På møde i Folkeoplysningsudvalget den 14/02-2013, besluttede udvalget, at indgå i en fastlejeaftale mellem Svendborg Gymnastikforening og det daværende koordinationsudvalg i Svendborg Idrætscenter, omkring tildeling af lokaletilskud til specialindrettede lokaler. Koordinationsudvalget i Svendborg Idrætscenter er sidenhen blevet nedlagt i foråret 2019.

 

Aftalen har været gældende siden 2013, og er ikke blevet revideret siden. Aftalen har vist sig ikke at være i overensstemmelse med Svendborg Gymnastikforenings afholdte folkeoplysende aktivitetstimer. 

 

For generelt at sikre ens vilkår omkring tildeling af lokaletilskud til folkeoplysende foreningsaktiviteter i Svendborg Kommune, foreslås Folkeoplysningsudvalgets engagement i vedhæftede fastlejeaftale opsagt pr. 31/12-2019.

 

Opsiges udvalgets engagementet i aftalen, vil Svendborg Gymnastikforening overgå til samme tilskudsordning ift. lokaletilskud til folkeoplysende aktiviteter haller, som de øvrige folkeoplysende foreninger i Svendborg Kommune.

Foreningen vil gældende fra 2020 blive tildelt lokaletilskud ud fra et aktivitetstimetal, som godkendes i Folkeoplysningsudvalget.

Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den 22-05-2019

Udvalget opsiger fastlejeaftalen pr 31.12.2019 i forhold til folkeoplysende tilskud.

Der tages kontakt til foreningen for fastsættelse af timetal og lokalebooking. Timetal skal godkendes i udvalget i forhold til bevilling af lokaletilskud.