Punkt 7 Regnskab 2018 for anvendelse af arv på SSU´s område

Beslutningstema

Social- og Sundhedsudvalgets orientering om aktiviteter i 2018 afholdt af midler fra arv efter:

  • Ejner Marius Larsen, Stenstrup Plejehjems beboerlegat.

Indstilling

Administrationen indstiller,

  • At regnskabet for arrangementer i 2018 finansieret af arv efter Ejner Marius Larsen, Stenstrup Plejehjems beboerlegat, tages til efterretning.
     
  • At fremover aflægges regnskab for anvendelse af midlerne til administrativ godkendelse.

Sagsfremstilling

Ifølge beslutning i Socialudvalget april 2011 skal udvalget orienteres om regnskab for afholdte midler fra arven efter Ejner Marius Larsen, Stenstrup Plejehjems beboerlegat. Legatet bestyres af lederen af Stenstrup Plejecenter samt to beboervalgte repræsentanter.

 

Der har i 2018 være afholdt musikalske arrangementer med bl.a. Lotte Riisholt, Dyveke revy- og filmmusik, Lise Nees og underholdning leveret af Lykke Musik og Events.

 

I alt har der været afholdt udgifter for 26.552,50 kr. i 2018. Arven udgør herefter 318.780 kr.

 

Udover ovenstående arv på Stenstrup Plejehjem er der en arv efter Otto Henning Münster, Ulbølle Sogn. Her resterer der godt 10.000 kr. (plus eventuelle kommende ubrugte midler). Social- og Sundhedsudvalget besluttede på møde den 5. februar 2019 at tildele de resterende midler under arven til Ulbølle Forsamlingshus med henblik på anvendelse inden for testamentets forskrifter. Udvalget besluttede endvidere, at regnskabet for anvendelse af de resterende midler ikke skal forelægges Social- og Sundhedsudvalget.

Beslutning i Social- og Sundhedsudvalget den 02-04-2019

Taget til efterretning og godkendelse af den administrative regnskabsgodkendelse.