Punkt 4 Tåsinge Gymnastikforening - filtgulv til cheerleading

Beslutningstema

Tåsinge Gymnastikforening søger om økonomisk støtte til køb af filtgulv i forbindelse med, at foreningen starter et cheerleaderhold i den kommende sæson. Foreningen søger om et tilskud på 50.000 kr.

Sagsfremstilling

Tåsinge Gymnastikforening søger om tilskud til køb af et filtgulv, som skal anvendes som sikkert underlag for et cheerleaderhold.

 

Foreningen vil efter sommerferien tilbyde cheerleading som en ny aktivitet i foreningen. To piger, som har erfaring med og begge har undervist i cheerleading, vil starte et hold op. Der er allerede 22 piger, der har meldt sig til holdet.

 

Da cheerleaderne udfører en del kast med hinanden og bygger personpyramider, er det vigtigt med et sikkert underlag. Aktiviteten skal foregå i gymnastiksalen på Tåsingeskolen afd. Sundhøj.

 

Filtgulvet består af ”flexifiltmåtter”, der er 3,5 cm tykke. Der skal bruges 144 m2 for at kunne dække gulvet. Foreningen vurderer, at dette gulv er det rigtige underlag til cheerleading. Gulvet vil desuden kunne bruges til, at andre hold kan øve spring.

 

Foreningen har indhentet tilbud hos 2 firmaer, der forhandler måtterne. Målene på måtterne er forskellige hos de to firmaer, men begge tilbud er indhentet på i alt 144 m2. 

Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser

 Tilbud 1 – Gymnashop.dk: Samlet pris jf. tilbud, alt inklusive, 57.595 kr.

 Tilbud 2 – Tress AS Sport & Leg – Samlet pris jf. tilbud, alt inklusive, 73.316 kr.

Sagen afgøres i

Folkeoplysningsudvalget

Beslutning i Folkeoplysningsudvalg den 02-09-2021

Bevilget 30.000 kr.

 

Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh, Herdis Linde Jensen, Kurt Sorknæs, Erik Jakobsen, Anne Katrine Olsen.

Peter Bang deltog som suppleant for Frank Müller-Bøgh.