Tankefuld - en ny bæredygtig bydel i udvikling

I Svendborgs nye spændende boligområde, Tankefuld, kan du bygge bæredygtigt – midt i naturen og tæt på alt.

2 byggegrunde til salg

Dømmer du om at bygge nyt? Vil du gerne bygge bæredygtigt og energirigtigt? Og vil du bo i et attraktivt, naturskønt område på Sydfyn med let adgang til alle de ting, du har brug for i hverdagen? Så er Tankefuld i Svendborg svær at komme udenom.

Her kan du bygge og leve det gode liv med familien i trygge rammer. Naturen er lige udenfor døren, og motorvejen, den charmerende bymidte, Svendborg Sund, indkøbsmuligheder, sportsfacilititer samt børnepasning og skole ligger inden for få minutters kørsel.

Læs mere om ideerne bag Tankefuld og mød en række af områdets nybyggere herunder.

Ledige byggegrunde
18 byggegrunde i Tankefuld er solgt. Se oversigten over adresser som ikke er solgt (Oversigt på kortet er ikke opdateret)

 


Vær med til at præge en helt ny bydel
Fælles for alle køberne af grunde i Tankefuld er, at de tænder på ideen om at være med til at bygge et helt nyt område op fra bunden. Rammerne er fantastiske og mulighederne mange. Sammen med jeres nye naboer i Tankefuld kan I skabe præcis det miljø, I drømmer om.

Plads til mangfoldighed
Det er ikke alenen husene i Tankefuld, der er forskellige. Det er menneskene i området også. Mangfoldigheden og respekten for forskelligheder er netop noget af det, der præger Tankefuld.
 

Hvad kan du bygge i Tankefuld?
Tankefuld er skabt til at rumme Lavenergihuse med frit valg af teknologi. Der er frit valg ift. materialer, form, størrelse og byggemetode inden for lovens og lokalplanens rammer. I den forbindelse kan nævnes følgende krav:

– Taget skal udnyttes med solceller, terrasse eller græs (sedum) på nordsiden
– Regnvandet på grunden skal ledes via åbne render eller rør til fælles opsamlingsbassiner

Det koster lidt ekstra at bygge energirigtigt og opfylde disse krav, men til gengæld får du på sigt færre udgifter til forbrug, og du opnår en bedre komfort. Samtidig giver du  naturligvis dit eget lille bidrag til et bedre klima.
Tilslutningsafgiften udgør for vand og spildevand skal lægges til prisen på byggegrunden. Afgiften dækker el, spildevand samt vand (stikledning, forsyning og vand). Tilslutningsafgift for vand og spildevand udgør i 2020- priser kr. 73.975 incl. moms - el kr. 18.500 incl. moms

Spørgsmål eller fremvisning?
Hvis du har spørgsmål til området, lokalplanen eller byggekravene er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du ønsker en fremvisning af området og de ledige grunde.

Kontakt Svendborg Kommune, Erhvervskontoret, Jessens Mole 11, 1. sal, 5700 Svendborg. Se sikker mail på øverste side til højre i boksen.

 

Adresse Størrelse Pris
Anna Christiane Vej 1 (matr.nr. 24Y) 502 m2

451.800 inkl. moms + tilslutningsomkostning (73.975 + 18.500 alle inkl. moms)

Anna Christiane Vej 13 (matr.nr. 24af) 753 m2 677.700 inkl. moms + tilslutningsomkostninger (110.962,50 + 18. 500 alle inkl. moms)