Kultur- og Fritidsudvalget
Referat • 4. marts 2019 kl. 15.30
Indhold
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Godkendt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende.
Sagsfremstilling
Orientering v/musikskoleleder Jesper Rosenkilde om Musikskolens visioner.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Taget til efterretning.
Søren Kongegaard (A) var fraværende.
Beslutningstema
B.Beslutningssag
Kultur- og Fritidsudvalgets budgetproces for budget 2020
Indstilling
Direktionen indstiller,
- At udvalgets budgetproces for 2020 godkendes.
Sagsfremstilling
På Kultur- og Fritidsudvalgets møde i februar 2019 blev udvalget orienteret om Svendborg Kommunes budgetprocedure for 2020.
Med udgangspunkt i kommunens overordnede budgetprocedure fremlægges Kultur- og Fritidsudvalgets egen budgetproces for 2020.
Fagudvalget drøfter egne temaer/indsatser og eventuelt særlige udfordringer samt forslag til finansiering.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Afledte udgifter som følge af nye tiltag, kendte budgetmæssige udfordringer mm. finansieres indenfor udvalgets budgetramme.
Lovgrundlag
Lov om kommunernes styrelse.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende.
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Svendborg Musikråds beretning og regnskab for 2018 samt musikrådets opløsning.
Indstilling
Direktionen indstiller, at udvalget
- godkender årsregnskab 2018
- godkender Svend borg Musikråds ophør pr. 31.12.2018.
- beder Svendborg Musikudvalg om at komme med forslag til afholdelse af ”Musikkens Dag”.
Sagsfremstilling
Svendborg Musikråd fremsender musikrådets beretning og regnskab for 2018. Regnskabet udviser et overskud på ca. 20.000 kr., hvorved rådets formue pr 31.12.2018 udgør 60.247 kr.
Svendborg Musikråd har på to ekstraordinære og opløsende repræsentantskabsmøder d. 10. december 2018 og 14. januar 2019 besluttet at nedlægge Svendborg Musikråd. Det sker i henhold til dialog med Kultur og Fritid, Svendborg Kommune.
Ved nedlæggelsen har Svendborg Musikråd en formue på 60.247 kr.
I henhold til Musikrådets vedtægter er det på repræsentantskabsmøderne i december 2018 og januar 2019 besluttet at indstille til Svendborg Kommune, at formuen anvendes til hel eller delvis betaling af en eller flere af følgende aktiviteter:
- Afholdelse af "Musikkens Dag" - en præsentation af musiklivet i Svendborg. Aktiviteterne samles omkring Torvet i bymidten. Et bredt udsnit af de mange solister, bands, kor, ensembler og orkestre i kommunen skal optræde på Torvet. Der skal medvirke både amatører og professionelle og dem imellem.
- Udarbejdelse af en socio-økonomisk undersøgelse af musiklivets betydning for Svendborg. Den erhvervsmæssige effekt og betydningen for den kommunale økonomi af de mange musikalske aktiviteter skal dokumenteres videnskabeligt. Der peges på at det kan ske i samarbejde med f.eks. SDU.
- Iværksættelse af særlige aktiviteter, der kan medvirke til at integrere musikere af anden etnisk oprindelse end dansk i det mangfoldige musikliv i kommunen. Der peges på særlige workshops, koncerter og networking.
- Profilering af kommunens musikliv ved produktion af en film om musiklivet i kommunen. Filmen skal anvendes til at tiltrække nye borgere.
Musikrådet foreslår, at Svendborg Musikudvalg foretager den endelige prioritering og realisering af et eller flere af de foreslåede aktiviteter.
Afdelingens bemærkninger
I henhold til Svendborg Musikråds vedtægter § 8 og 9, skal Byrådet dels godkende musikrådets opløsning og dels, efter musikrådets indstilling, godkende, hvilke musikformål en eventuel formue skal anvendes til. Byrådet har på møde den 31. maj 2016 bemyndiget det politiske fagudvalg til at træffe beslutning.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Svendborg Musikråds formue på 60.247 kr. indtægtsføres rammen til musikformål i 2019.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende.
Relaterede bilag
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra Dansk Klovne Forbund om tilskud på 200.000 kr. til gennemførelse af International Clown Festival 14. – 19. maj 2019 i Svendborg.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- der bevilges en underskudsgaranti på 50.000 kr. af De frie Kulturmidler.
Sagsfremstilling
Svendborg Internationale Klovnefestival har været en tilbagevendende begivenhed i Svendborg i mere end 20 år. Festivalens hovedformål er at formidle klovneriets mangfoldighed og give børnene en kulturel oplevelse samt en festlig dag. Festivalen henvender sig især til børnene, men også de handlende og andre i Svendborg by vil få mulighed for at møde klovnene. Der vil i lighed med tidligere være besøg på sygehuse, plejehjem og skoler, klovneshows for børnehavebørn mv. Klovnene arbejder gratis under festivalen og får i et vist omfang dækket omkostninger til rejse og ophold i 5-7 dage. Der budgetteres med deltagelse af mellem 60-85 klovne. Sidste år deltog 60 klovne og tidligere år omkring 40 klovne.
Udgiftsbudgettet er på 301.000 kr., der søges dækket ind ved nærværende ansøgning om 200.000 kr. samt forskellige lokale fonde og sponsorer.
Administrationens bemærkninger
Festivalen har tidligere været støttet fra Svendborg Kommune, senest i 2018 med en underskudsgaranti på 100.000 kr. begrundet i, at det var jubilæumsår med ekstra klovnebesøg. Tidligere år har der været bevilget en underskudsgaranti på 75.000 kr. Hele beløbet er altid kommet til udbetaling og det ansøgte beløb har alle årene været større end det bevilgede.
Ansøgningen opfylder de generelle krav for tilskud fra De frie Kulturmidler. Det er dog administrationens vurdering, at størrelsen på festivalen har et fint niveau i forhold til Svendborg, og at det er vanskeligt at begrunde et højere økonomisk engagement fra kommunens side end tidligere år før jubilæumsåret.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Bevilling vil være at afholde af De frie Kulturmidler, hvor der pr. 20. februar 2019 er et ikke disponeret beløb på 535.000 kr.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende.
Relaterede bilag
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra foreningen ”Den Sydfynske Opera Festival” om tilskud på 50.000 kr. i forbindelse med afholdelse af Den Sydfynske Opera Festival i perioden 29. august til 1. september 2019.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- Der bevilges en underskudsgaranti på 50.000 kr. af De frie Kulturmidler.
Sagsfremstilling
Foreningen er oprettet i november 2018 med det formål at udbrede kendskabet til operagenren ved at arrangere en årlig opera festival i Svendborg Kommune, ligesom der kan laves andre opera relaterede arrangementer. Det er foreningens ambition at skabe fællesskaber omkring en folkelig tilgang til operagenren, ligesom det er ambitionen, at Den Sydfynske Opera Festival skal være en årligt tilbagevendende begivenhed. I ulige år som en selvstændig festival og i lige år som supplement ”Opera på Slottet”.
Den første opera festival arrangeres her i 2019 omkring en opsætning af Mozarts Don Giovanni, som leveres af Århus Sommeropera suppleret med et lokalt herrekor. Operaen vises fredag og lørdag i Koncerten på Ollerup Efterskole. Herudover vil der være opførelse af en nyskrevet børneopera på Naturama, som tilbydes kommunens skoler og børneinstitutioner. Andre arrangementer er gadeopera, som popper op i gaderne fredag og lørdag, masterclass for talentfulde operasangere, intimkoncert, operagalla, opera på Svendborgsund og meget andet.
Udgiftsbudgettet er på 413.000 kr. og på indtægtssiden budgetteres med billetsalg på 163.000 kr. De resterende 250.000 kr. søges foruden nærværende ansøgning dækket ind ved fonds- og sponsorstøtte.
Administrationens bemærkninger
Festivalen lever op til kriterierne for at modtage tilskud fra De frie Kulturmidler, ligesom den støtter op om Kulturløftets temaer. Der søges et tilskud, men almindeligvis sker bevilling som en underskudsgaranti, når der er usikkerhed i forhold til billetsalg og fondsbidrag.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Bevilling vil være at afholde af De frie Kulturmidler, hvor der pr. 20. februar er et ikke disponeret beløb på 535.000 kr.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Relaterede bilag
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra foreningen By og Land-Sydfyn om tilskud på 30.000 kr. samt en underskudsgaranti i forbindelse med teaterprojektet ”Da Svendborg Blev Moderne”, der skal opføres 28. og 29. september 2019 på Svendborg Teater.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- Der bevilges en underskudsgaranti på 30.000 kr. af De frie Kulturmidler.
Sagsfremstilling
Foreningen By og Land-Sydfyn har i 2019 50 års jubilæum. Foreningen har valgt at fejre dette med en teaterforestilling på Svendborg Teater om den forandring, Svendborg by har gennemlevet over de sidste 50 år, og hvor byen er på vej hen. Forestillingen udføres af professionelle skuespiller og musikere, samt amatører fra Svendborg Fritidsteater.
Målgruppen for forestillingen er svendborgenserne, som møder op uden særlige forudsætninger, men går fra stykket med en større viden og kærlighed til deres by. Stykket har fire nedslagspunkter som er: Centrumpladsen, Havnen, Torvet og Den Blå Kant. Der nedsat en historiegruppe, som skal give inspiration til manus-forfatteren, der er Marianne Kjær. Historiegruppen vil bestå af Esben Hedegaard, Launy Lindahl og Ole Kølster.
Forestillingen har flere lokale samarbejdspartnere, bl.a. Borgerforeningen – Kulturhus Svendborg og Svendborg Teater, der stiller spillelokale til rådighed uden beregning.
Udgiftsbudgettet er på 266.000 kr., der søges dækket ind ved sponsor- og fondsstøtte på 135.000 kr. samt en budgetteret entréindtægt på 135.000 kr. ved 50% belægning til en billetpris på 150 kr. Der er for nuværende tilsagn om fondsstøtte på 75.000 kr. samt tilskud fra By og Land-Sydfyn på 30.000 kr., i alt 105.000 kr.
Administrationens bemærkninger
Projektet lever op til kriterierne for at modtage støtte fra De Frie Kulturmidler, ligesom den støtter op om Kulturløftets temaer. Der søges både tilskud og underskudsgaranti, men almindeligvis sker bevilling som en underskudsgaranti, når der er usikkerhed i forhold til billetsalg og fondsbidrag.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Bevilling vil være at afholde af De Frie Kulturmidler, hvor der pr. 20. februar 2019 er et ikke disponeret beløb på 535.000 kr.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Relaterede bilag
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra foreningen Bølgen om tilskud på 45.000 kr. til gennemførelse af sommerunderholdning på Bølgen i perioden 12. juni til 22. august 2019.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- Der bevilges en underskudsgaranti på 45.000 kr. af De frie Kulturmidler.
Sagsfremstilling
Foreningen vil i lighed med tidligere år arrangere underholdning på Bølgen hver onsdag og torsdag kl. 20 fra midt juni til sidst i august, i alt 22 aftener. Der vil være underholdning med fortrinsvis lokale aktører og kunstnere (kor, danse- og teatershows, musik, fællessang mv.) Aktører er børn og unge, professionelle som amatører, der får mulighed for at optræde for et publikum.
Målgruppen for arrangementerne er sejlere, turister og borgere i Svendborg. Med folkelig bredde og fokus på fællesskab vil foreningen gerne bidrage til at fortælle historien om Svendborg som et sted, hvor alle føler sig velkomne, ligesom de ønsker at sætte fokus på den usædvanlige kvalitet af lokale aktører, der findes i Svendborg.
Budgettet er på 72.000 kr., der foruden nærværende ansøgning søges dækket ind ved fondsstøtte og lokale sponsorater. Der kan ikke tages entré, da området også bliver brugt som almindelig bådebro. Ansøger gør opmærksom på, at da de som forening ikke har en driftsmæssig indtægtskilde og likviditet, har de brug for, at støtten gives som et egentligt tilskud og ikke som underskudsgaranti.
Afdelingens bemærkninger
Der er siden 2012 bevilget støtte til gennemførelse af sommerunderholdning på Bølgen. Senest i 2018 en underskudsgaranti på 32.000 kr. til gennemførelse af 16 arrangementer. Årene forud blev støtten bevilget som et egentligt tilskud, men for at sikre, at støtten går til det ansøgte formål ud fra det bevilgede budget, blev støtten i 2018 givet som en underskudsgaranti. Dette er almindeligvis normal procedure i de tilfælde, hvor der kan være usikkerhed på indtægtssiden i form af for eksempel uafklarede fondsansøgninger. Denne praksis er for at generere mest mulig kultur for kulturmidlerne.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Tilskud vil være at afholde af De frie Kulturmidler, hvor der pr. 20. februar 2019 er et ikke disponeret beløb på 535.000 kr.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Relaterede bilag
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra Svendborg Sommermusik om tilskud på 126.000 kr. til gennemførelse af koncerter 12 fredage på Scenen på Lilletorv i juni, juli og august.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- Der bevilges et tilskud på 50.000 kr. af De Frie Kulturmidler til koncerter, der afvikles på scenen på Lille Torv. Samtidig opfordres ansøger til at søge yderligere fondsstøtte til aktiviteten.
Sagsfremstilling
Ansøger har siden 2013 sammensat et alsidigt program for Svendborg Sommerkoncerter med professionelle musikere. Det vil ligeledes være gældende for koncerterne i 2019. Torvekoncerterne vil blive gennemført efter samme koncept som tidligere og med et musikprogram, der vil henvende sig til et bredt publikum. De optrædende vil være lokale orkestre/musikere suppleret med orkestre udefra. Koncerterne har stor opmærksomhed og popularitet og understøtter intentionen om et levende torv med musikalske oplevelser. Koncerterne giver alle byens borgere mulighed for at opleve gratis professionel musik.
Ansøger oplyser, at med et budget på 10.000 kr. pr. gang, kan han lave et koncertprogram af høj kvalitet med rigtig dygtige musikere. Ved 12 koncerter er budgettet derfor på 120.000 kr. i honorar og 6.000 kr. i kodaafgift. Restaurant Torvet fortsat står for de praktiske opgaver i forbindelse med koncerternes afvikling. Foruden nærværende ansøgning er søgt tilskud fra Fynske Bank, der forventes igen at støtte aktiviteten med 15.000 kr. i lighed med tidligere. Markedsføring sker i et samarbejde med Svendborg Event og med støtte fra Turistforeningen.
Administrationens bemærkninger
Jens Holgersen har hvert år siden 2013 modtaget kommunalt tilskud til gennemførelse af sommerkoncerter på scenen, Lille Torv. I 2013 blev tilskuddet givet via kommunens stadepladsafgift som led i at skabe aktiviteter på Torvet. Fra 2014 er tilskud blevet givet fra De frie Kulturmidler. Senest i 2018 et tilskud på 50.000 kr. Samtidig blev ansøger opfordret til at søge yderligere fondsmidler til aktiviteten. Dette ses dog ikke effektueret.
Med afviklingen af koncerterne på Torvet, opfylder ansøgningen de generelle krav for tilskud fra De frie Kulturmidler og understøtter kulturløftets indsatsområder. Der tages ikke entré til koncerterne, der er en udendørs aktivitet i det offentlige rum.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Tilskud vil være at afholde af De frie Kulturmidler, hvor der pr. 20. februar er et ikke disponeret beløb på 535.000 kr.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Relaterede bilag
Beslutningstema
Ansøgning fra Svendborg Tennisklub om tilskud på 38.000 kr. til afholdelse af DM ude for Danske Tennis Veteraner.
Indstilling
Direktionen indstiller til udvalget, at der meddeles en underskudsgaranti på indtil 31.000 kr., idet forplejning og T-shirts til frivillige og sponsorvæg, i alt 7.000 kr., er udgifter der normalt ikke ydes økonomisk støtte til.
Sagsfremstilling
Svendborg Tennisklub søger om økonomisk støtte til afholdelse af DM ude for Danske Tennis Veteraner (DTV) i perioden 28. juli til 3. august 2019 i Svendborg.
Stævnet afvikles af DTV, som opkræver deltagergebyr til turneringsledelse. Svendborg Tennisklub har forpligtet sig til at danne en gruppe frivillige, der står til rådighed gennem dagene med klargøring af baner, rengøring, forplejning m.m. samt afholde grillaften den 1. august.
Klubben har budgetteret med følgende udgifter:
Leje af telt | 23.000 kr. |
T-shirt til frivillige | 3.000 kr. |
Forplejning til frivillige | 2.000 kr. |
Transport af udstyr borde, stole mm | 5.000 kr. |
Sponsorvæg | 2.000 kr. |
Brug af bade- og toiletfaciliteter | 3.000 kr. |
I alt: | 38.000 kr. |
Der er søgt støtte andre steder fra, men foreningen har endnu ikke modtaget svar på ansøgninger.
Der er frist for tilmelding til stævnet i maj, så man kender endnu ikke deltagerantallet, men der er en forventning om 200 – 250 deltagere.
Foreningen fremhæver, at deltagere fra hele landet vil være gæster i Svendborg hen over ugen, hvor stævnet afvikles. Foreningen fremhæver desuden, at aktiviteten understøtter nye fællesskaber og samarbejder, hvilket er et af de parametre, der vægtes højt i kriterier for puljen De frie kulturmidler.
Økonomiske og erhvervsmæssige konsekvenser
Der er p.t. 535.530 kr. i uforbrugte midler i puljen De frie kulturmidler
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Der bevilges underskudsgaranti på 10.000 kr.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra Den Frie Lærerskole i samarbejde med projektleder og instruktør Torben Hansen og instruktør Peter Michaelsen om tilskud på 49.000 kr. til dækning af lønninger i forbindelse med gennemførelse af et byvandringsspil som et undervisningsprojekt for og med børn og unge fra Svendborgs skoler i starten af september 2019.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- Ansøgningen meddeles afslag, da projektet falder uden for formålet med De frie Kulturmidler.
Sagsfremstilling
Ansøgerne vil med projektet lave en analog tidsrejse i Svendborg, hvor elever fra 5.-10. klasse ved at deltage i en byvandring vil opleve historien om børns vilkår igennem de sidste 100 år i Svendborg. Byvandringsspillet, der udvikles i samarbejde med Den frie Lærerskole i Ollerup, vil være et undervisningsoplæg til alle skoler i Svendborg. Ansøgerne ønsker med projektet at lade børn og unge fra skolernes 7. og 8. klasser spille historien om børns vilkår for børn og unge fra 5.-10. klasse. Dette betyder, at det hovedsageligt skal spilles i skoletiden, og at skoleelever er den primære målgruppe til byvandringen. Dog vil der også være forestillinger en aften samt lørdag, hvor borgere i Svendborg får mulighed for at opleve byvandringen.
Den Frie Lærerskole vil som uddannelsesinstitution deltage i projektet ved at nogle af skolens elever kan være med til at instruere spillet i deres praktikperiode, være en del af spillet, deltage i praktiske opgaver samt følge processen og det endelige produkt og på den måde være didaktisk undersøgende på, hvordan tilskuerne/eleverne oplever og profiterer af denne form for læringsproces.
Budgettet er på 170.000 kr., hvoraf 140.000 kr. er lønninger og 30.000 kr. materialeudgifter. Der budgetteres med en deltagerbetaling fra skolerne på 51.000 kr. og salg af voksenbilletter på 24.000 kr., i alt 75.000 kr. Restbeløbet på 95.000 kr. søges foruden nærværende ansøgning dækket ind ved tilskud fra fonde.
Lærerskolens andel er for konsulentbistand og det at skolen lader elever indgå i projektet, estimeret som en egenfinansiering på 25.000 kr.
Administrationens bemærkninger
Det er administrationens vurdering, at projektet falder uden for formålet med De frie Kulturmidler. Puljen har til formål at yde tilskud til offentlige, kulturelle arrangementer for borgere, gæster og turister i Svendborg Kommune. Uagtet at der også planlægges enkelte offentlige forestillinger, er det vurderingen, at projektet i høj grad er et skoleprojekt, og at det ikke er forbundet med ekstra udgifter at gennemføre offentlige forestillinger, hvor der vil være et billetsalg.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Relaterede bilag
Beslutningstema
B: Beslutningssag
Ansøgning fra Mazen Haj Kassem om tilskud på 40.000 kr. til gennemførelse filmforevisning i Scala den 23., 24. og 25. maj 2019 i forbindelse med filmfestivalen Syriske Filmdage, der finder sted i Danmark 3.-30. maj.
Indstilling
Direktionen indstiller, at
- ansøgningen meddeles afslag begrundet i projektets lave medfinansiering.
Sagsfremstilling
Syriske Filmdage er en landsdækkende festival, hvor der planlægges filmforevisninger i 9 forskellige byer her i blandt Svendborg. Der er truffet aftale med Scala om at spille i dagene 23., 24. og 25. maj.
Det oplyses, at Syriske Filmdage har til formål at vise diversiteten i Syrisk kultur gennem nye, aktuelle film lavet af syrere. Filmene spænder over mange emner. De giver et indblik i en varieret og rig kultur og et indblik i filmkunst fra en anden verden. Målgruppen for projektet er alle filminteresserede danskere, der har et ønske om at vide mere om syrisk filmkunst og syrisk kultur. Efter filmene vil der være oplæg fra syriske skuespillere og instruktører, som står bag filmene, og der vil blive serveret mindre anretninger af syriske retter.
Det oplyses, at aftalen med Scala er, at filmene vises hos dem, men at de på ingen måde er arrangør af festivalen. Det ansøgte tilskud på 40.000 kr. er udelukkende til dækning af udgifter til rejse og hotelophold for de syriske skuespillere og instruktører, der skal deltage i dette arrangement samt dækning af udgifter ved arrangementets bespisning. I forhold til det oplyste udgiftsbudget er der en fejl, sådan at udgiftsbudgettet rettelig er 40.000 kr. og ikke som skrevet i ansøgningen 28.000 kr. Der manglede at blive medregnet en flyvebillet til 12.000 kr. Eneste indtægtspost er et forventet billetsalg på 7.500 kr. på baggrund af 75 billetter á 100 kr.
Administrationens bemærkninger
Der er tale om et landsdækkende arrangement, der rulles ud i forskellige byer. Der er ikke et budget for den samlede festival. De enkelte kommuner søges separat til de arrangementer, der afvikles i den pågældende kommune. Administrationen har været i kontakt med ansøger, der oplyser, at det ansøgte beløb udelukkende går til arrangementet i Scala.
Ved prioriteringen af kulturstøtte fra De frie Kulturmidler, lægges der blandt andet vægt på, at projekterne kan påvise medfinansiering i et større omfang. Det er administrationens vurdering, at medfinansieringen i form af det forventede billetsalg er for lav i forhold til projektets udgifter til rejse, ophold og forplejning.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Indstillingen tiltrådt.
Foreningen opfordres til at kontakte Integrationsrådet.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Relaterede bilag
Beslutningstema
Orienteringssag
Orientering om det forberedende arbejde med Landsstævne 2021.
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Drøftet.
Søren Kongegaard (A) var fraværende
Beslutningstema
Orientering
Meddelelser og orientering til udvalget
Sagsfremstilling
Udvalgsformanden:
Udvalgsmedlemmer:
Direktøren:
Beslutning i Kultur- og Fritidsudvalget den 04-03-2019
Orienteret.
Søren Kongegaard (A) var fraværende