Nyheder og aktuelt

21 jul

den 26. juli kl. 13 er der strandtur for hele familien med aktiviteter og naturvejledning

17 jul

Glad smiley og sur smiley. Det er simple ikoner, der bruges i mange sammenhænge – og nu er de også blevet en del af hverdagen i nogle af børnehusene i Svooendborg Kommune, hvor indeklimaet måles løbende.

7 jul

den 12. juli kl. 13 er der strandtur for hele familien med aktiviteter og naturvejledning

2 jul

Ny forskning peger på, at integration af madlavning, undervisning, fælles måltider og lokale leverandører giver unge nye kompetencer og bidrager til offentlige indkøb af lokale råvarer. Nymarkskolen i Svendborg har været en del ad phd-projekt.

10 jun

Når du skal sætte dit X ved folketingsvalget den 18. juni, kan du gratis tage bussen eller teletaxien til dit valgsted og hjem igen. Alt du skal gøre er at vise dit valgkort til chaufføren.

1 jun

Det giver nysgerrige blikke, når Svendborg Kommune får indsamlet data om sine fortove. Det foregår nemlig på en elscooter udstyret med GPS og kamera på stativ – og metoden er så vidt vides den eneste af sin art i Danmark.

26 maj

Udstilling om Svendborgs største byudviklingsprojekt Tankefuld åbner i Danske Bank.

12 maj

Mange kommuner arbejder hårdt på at forbedre forholdene for cyklisterne. Men nogle arbejder hårdere end andre – og en af dem er Svendborg. Cyklistforbundet har offentliggjort de fem nominerede til titlen som Årets Cykelkommune.

Vælg i kategori

27. jul. 2015

Lovliggørelse af sø på adresse...

Klagefrist d. 26. august 2015
23. jul. 2015

Midtervej 6, 5762 Vester Skern...

Landzonetilladelse til 30 meter antennemast. Klagefrist til og med d. 20....