Natur

Vilde rabatter i Svendborg Kommune

 Naturen skal have det godt i Svendborg Kommune. Derfor kommer vi alle sammen til at opleve, at de vilde blomster kommer til at skyde op i grøfter og vejrabatter.

- Det er en god dag for naturen og dermed for os alle sammen. Vi kommer til at opleve en meget større diversitet i hele kommunen, når vi fremover skal vedligeholde vejrabatterne og grøfterne. Vi har i hele forarbejdet haft et godt og konstruktivt samarbejde med lokalafdelingen af Danmarks Naturfredningsforening (DN) og parterne i Det Grønne Råd. De har gjort et stort arbejde med at kortlægge og udpege de områder, hvor vi skal sætte ind, siger Flemming Madsen, formand for Teknik- og Erhvervsudvalget.

Også Ian Heilmann, DN, er glad.

- For Danmarks Naturfredningsforening i Svendborg er det positivt, at politikerne i kommunen er klar til at sætte handling bag ordene. Der er ingen tvivl om, at en indsats for større biodiversitet er til gavn for både naturen og os mennesker. Af den grund ser vi meget frem til det videre arbejde, siger Ian Heilmann, bestyrelsesmedlem i DN-Svendborg.