Erhvervsambassadør Ulrich Ritsing

Svendborg Kommune får en erhvervsambassadør

Et helt unikt samarbejde mellem Svendborg Kommune og C.C. Jensen munder nu ud i noget helt nyt -  måske en Danmarkspremiere - og Svendborg Kommune får nu en erhvervsambassadør tilknyttet Erhvervskontoret i Svendborg.

-Det er et helt enestående samarbejde mellem C.C. Jensen og Svendborg Kommune, siger borgmester Bo Hansen. 

-I Svendborg vil vi gerne styrke det maritime område, og det er netop det, vores nye erhvervsambassadør Ulrich Ritsing kan hjælpe med, fortsætter Bo Hansen. 

 

Ulrich Ritsing har gennem 43 år været ansat ved C.C. Jensen, men har nu valgt at stoppe, for at påbegynde et seniorliv som erhvervsambassadør. Ulrich Ritsing vil stadig være tilknyttet C.C. Jensen, mens han arbejder for Svendborg Kommune på halv tid i to år.

-Jeg tror ikke, at den konstellation er set før, siger Bo Hansen.

-Det er et stærkt samarbejde mellem en privat virksomhed og en kommune, der kan være med til at accelerere udviklingen af det fynske maritime kraftcenter, pointerer Bo Hansen.

 

-Det er vigtigt for C.C. Jensen at give tilbage til samfundet, og vi så en mulighed for at Ulrichs kompetencer kunne bidrage positivt med at skabe den ønskede erhvervsudvikling. Vi er glade for samarbejdet med Svendborg Kommune og forventer synlige resultater af samarbejdet, siger administrerende direktør for C.C. Jensen, Stig Due.

 

Ulrich Ritsing får som erhvervsambassadør nok at tage sig til. Ulrich Ritsings kommercielle kompetencer, enorme markedskendskab og gode omdømme vil komme mange af de sydfynske virksomheder til gode. Et af projekterne vil blive det fynske fyrtårnsprojekt, ”NextGen Robotics”, der på Sydfyn har som målsætning at skabe et nationalt testcenter til autonome skibsoperationer. Ulrich Ritsing bliver også en del af den maritime startup-hub med særligt fokus på at markedsrette startup-virksomhederne.