STARK vogn

STARK åbner midlertidig butik på Camp Tankefuld under Landsstævnet

 

Pløkker, gaffa-tape eller ekstra barduner? På Landsstævnets campingplads - Camp Tankefuld - får de mange overnattende frivillige og deltagere nu mulighed for at købe en ekstra pløkhammer, luftmadrasser, lommelygter og mange andre fornødenheder, de måtte have brug for i dagene under Landsstævnet. Det gøres muligt af STARK JS, som åbner en midlertidig grej-shop, og dermed sikrer, at ingen overnattende campister kommer til at mangle noget, når de skal i soveposen. Søren Lysemose fra STARK JS i Svendborg glæder sig over partnerskabet med Landsstævnet:

-Vi stiller naturligvis gerne op, og i denne omgang kommer vi med et stort setup, for det er jo aldrig sjovt at mangle grej på sin campingtur – heller ikke under et landsstævne. Vi glæder os over, at vi kan være med til at sikre deltagerne en god nattesøvn, så de er friske til at dagens idrætsaktiviteter, og selvfølgelig fest om aftenen, siger STARK JS.

Søm og skruer til Landsstævnet mange pallemøbler
Som en del af partnerskabet stiller STARK, der er Danmarks største leverandør af byggematerialer, også skruer, værktøj, træ og andre materialer til rådighed. De skal bruges til at forvandle hele 850 paller fra Odense Palledepot til pallemøbler og danne rammen om hyggeområderne i de mange festivalzoner, hvor både gæster, deltagere og byens borgere kan tage et hvil og nyde den gode stemning midt i landsstævne-magien.

Projektleder for Landsstævnet, Mikkel Harritslev er begejstret over, hvordan partnerskabet med STARK JS også kommer borgere, gæster og deltagere til gode i festivalzonerne:  
 

-Det er fantastisk at vi har to stærke partnere, Odense Palledepot og STARK, som sammen muliggør, at vi i vores festivalzoner kan have en masse hyggeområder fyldt med lækre pallemøbler. Vi kunne ikke ønske os en bedre løsning i forhold til indretning og udtryk end med pallemøblerne, siger Mikkel Harritslev.

Fakta:

  • Byggecenterkæden STARK har indgået en partnerskabsaftale med Landsstævnet på 35.000 kr.
  • STARKS grej-truck vil stå på Camp Tankefuld i perioden fra onsdag d. 29. juni til og med lørdag d. 2. juli. Åbningstid: Kl. 8.00 – 18.00
  • STARK har sponseret skruemaskiner, skruer og siddemateriale, så der kan blive produceret 200 pallemøbler og 49 borde
  • De mange paller bliver leveret mandag den 27. juni kl. 8 i Svendborg. Så snart pallerne ankommer, går elever fra FGU i gang med at samle de forskellige dele til borde og sofaer. På sofapallerne bliver der desuden monteret et fint siddeunderlag, så man ikke får splinter i bagdelen
  • Odense Palledepot stiller alle de 850 paller gratis til rådighed for Landsstævnet

På bedste bæredygtig vis bliver alle paller kørt retur til Odense Palledepot, når Landsstævnet er overstået, og genbrugt

For yderligere oplysninger:

STARK JS, telefon 62212428

Mikkel Harritslev, projektleder for Landsstævnet, Svendborg Kommune, telefon 61613332