Borgmesteren afslører nyt kunstværk i Svendborg Demensby

Borgmesteren afslører nyt kunstværk i Svendborg Demensby

På onsdag den 7. juni 2017 kl. 11 indvier Borgmester i Svendborg Kommune, Lars Erik Hornemann en skulptur udarbejdet af billedhugger Søren West på Bryghuset, Svendborg Demensby.

Skulpturen er doneret af Dispositionsfonden i BSB Svendborg og Domeas kunstfond og skal pryde haveanlægget mellem Bryghuset og Bryggerlunden. Skulpturen vil kunne ses og nydes fra mange vinkler af Bryghuset.

”Vi glæder os meget til at kunne præsentere Søren Wests flotte skulptur. Den skal være med til at skabe glæde for beboere og besøgende på Bryghuset” siger Svend Erik Johansen, der er formand for organisationsbestyrelsen i BSB Svendborg.

Billedhugger Søren West er bosiddende ved Egeskov Mølle. Forud for indvielsen af kunstværket har beboere og personale fra Svendborg Demensby været på udflugt for at se, hvordan arbejdet skred fremad med skulpturen. Beboerne fik samtidig en rundvisning i den gamle Egeskov Mølle.

 

Interesserede er velkomne til at kigge forbi til indvielsen af det nye kunstværk. Til indvielsen serveres der udover champagne og kransekage også brød bagt af mel, der er malet og købt på Egeskov Mølle.

 

Vedhæftet er program for dagen.

 

Kontaktinformation:

Projektleder Annette Søby

Telefon: 24 88 68 55