Vær med i demokratiets aften

 

I anledning af folketingsvalget inviteres du til Demokratiets Aften tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 17.00 til 21.30 i DRs koncertsal.

Traditionen tro fyldes DRs koncertsal med vælgere og kandidater til valgets vigtigste partilederrunde. I en stor debat vil de 10 partiledere blive stillet over for valgets vigtigste spørgsmål, som befolkningen gennem valgkampen har sat på dagsordenen.

Du vil opleve, at politikernes visioner for fremtidens Danmark sættes i perspektiv og sammenhæng med din og den øvrige befolknings hverdag. Vi vil diskutere det store i det nære, og det nære i det store.

Kim Bildsøe Lassen og Ask Rostrup er værter ved debatten, som vil blive sendt direkte på DR1 i bedste sendetid.

Vi håber, du vil deltage på en aften, hvor vi fejrer demokratiet og sætter Din stemme til debat om Vores fremtid. Demokratiets Aften skal minde os alle om, at vi lever i et land, hvor vi kan vælge vores ledere, og hvor vi alle kan få indflydelse på vores og Danmarks fremtid.

Ønsker du at deltage, så tilmeld dig via www.DRkoncerthuset.dk. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 12. juni.

Kom i god tid og lad tasken så vidt muligt blive hjemme. Tasker må ikke medbringes i koncertsalen. Pga. sikkerheden bliver alle scannet, og det kan skabe kø. Så kom i god tid. Koncerthusets døre lukkes kl. 19.30.