Puljer

Penge til projekter

Pengekassen blev åbnet på det sidste møde i Kultur- og Fritidsudvalget. En række ansøgninger fik alle tommelfingeren opad, da de have søgt om støtte til forskellige projekteter. I alt sagde politikerne i udvalget ja til at bevillige 127.480 kr.

sART Danseteater fik et tilskud på 35.000 kr. projektet ”Danse – Tænke - Mærke”. Projektet skal afvikles på plejecentre og børnehaver i Svendborg Kommune til efteråret fra september til november.

Livesteamningsfestivalen på Rytmisk Råstof/Haaders fik et tilskud på 22.500 kr. til arrangementet. Det fandt sted i begyndelsen af maj.

Der var en check på 30.000 kr. til Ærø Folkehøjskole. Pengene skal bruges til en bog, der udgives om projektet ”Tværsnit/SSS2020-Biennalen”. Oprindelig skulle arrangementet være afvikles fra 1. juni til 1. september på Ærø og i Svendborg. Men det er blevet aflyst som følge af Corona-epidemien. I stedet udgives en bog. Mens selve udstillingen foregår i den enkelte kunstneres eget atelier.

15.890 kr. sendte udvalget til fællessangstævnet ”Alsang 2020”, der har holdt et stort online-sangstævne i maj og samtidig har haft den flotte udstilling ”En lærke letted og tusind fulgte” på Torvet i Svendborg.

Mens Circus Fiesta Fiasko fik 24.000 kr, når de i denne maj tager rundt på plejehjem, skoler og baggårde for at underholde i deres gamle Ford Fiesta med en scene på taget.