"Wild Rabbits" får pris

"Wild Rabbits" får pris

Pressemeddelelse

Handicaprådet har nu valgt årets prismodtager. Valget faldt på Svendborg Basketball Club v/frivillige trænere Rasmus Klein-Døssing,  Anja Trabjerg og Heidi Bruun for initiativet ”Wild Rabbits”.

Temaet i år er ”Børn og Unge og Inklusion – særligt med fokus på frivillige/private initiativer”.

Aktiviteterne i ”Wild Rabbits” er inklusionsfremmende og for alle børn med særlige behov, herunder også kørestolsbrugere. Samtidig har initiativtagerne ambitioner om at udvikle endnu mere på konceptet indenfor andre sportsgrene til gavn for endnu flere børn og unge med fysiske og psykiske handicaps. Initiativet er helt i tråd med kommunens sundhedsprofil med ekstra idræt og bevægelse i både skole og fritid, samt kommunens fokus på et spirende frivilligt foreningsliv.

- Vi er i Handicaprådet utrolig glade for den opmærksomhed årets prisuddeling har fået og vil meget gerne takke for de forskellige indstillinger vi har modtaget på super gode initiativer for børn og unge. ”Wild Rabbits” er et initiativ som skaber en fantastisk ramme for oplevelser og bevægelse for en målgruppe, som ellers kan have svært ved at deltage i det almene foreningsliv, siger Mette Kristensen.

Prisen – i form af en lille bronzestatuette af den lokale kunstner Sabine Jensen – overrækkes af Handicaprådets næstformand, Mette Kristensen i forbindelse med Svendborg Basketball Clubs hjemmekamp onsdag den 21. november 2018.

Yderligere information:

Formand for Handicaprådet, Inge Ahl, telefon 2849 2149

Næstformand for Handicaprådet, Mette Kristensen, telefon 2442 0069