Vinderne i fotokonkurrence hyldet

Vinderne i fotokonkurrence hyldet

Pressemeddelelse

 

To af de tre vindere af Svendborg Kommunes fotokonkurrence på kommunens Facebookside blev hyldet i byrådssalen i Svendborg.

Det var Ida Kjerstein Ømand, hvis billede fik 361 stemmer, der blev nummer et. Samt Morten Sol hvis billede fik 245 stemmer. Det gav ham en tredjeplads, efter at han i 2017-konkurrencen havde vundet.

Nummer to i konkurrencen Kurt Stenner, hvis billeder fik 268 stemmer, kunne desværre ikke deltage, da han var på arbejde.

Lars Erik Hornemann, formand for kultur- og fritidsudvalget, glædede sig over den store interesse for at deltage i konkurrencen. 142 fotos deltog i fotokonkurrencen ”Svendborgs skjulte skatte” på Svendborg Kommunes Facebook-side. Det er følgerne på Svendborg Kommunes Facebook-side, der har afgjort konkurrencen ved at give de enkelte billeder likes.

- Det er dejligt, at se de mange skjulte skatte, som findes rundt om i hele Svendborg Kommune. Det viser sig også i de fotos, der har været med i konkurrencen. De dækker det meste af Svendborg Kommune, siger Lars Erik Hornemann.

Førstepræmien var et gavekort på 2.500 kr. til Shopping Svendborg. Andenpræmien er et gavekort på 1.500 kr., mens tredjepræmien er et gavekort 1.000 kr.