Vind flotte gevinster - og flyt til Svendborg

Der er gevinster for næsten 40.000 kr., når kunderne i Rosengårdcentret lørdag den 12 december får en flyer stukket i hånden.

Det andet step af Svendborg Kommune markedsføringskampagne, Svendborg løfter Svendborg, der skydes af sted. Første step var i  fredags den 4. december og anden gang er på lørdag den 12. december.

De 6.000 flyers der deles ud i Rosengårdcentret giver gode bud på hvorfor folk skal flytte til Sydfyn. Samtidig fungerer flyers som en lodseddel, idet en række af Svendborg Kommunes samarbejdspartnere har givet præmier for næsten 40.000 kr.

Blandt præmierne er billetter til GOG’s hjemmekampe mod HC Midtjylland og Skive FH senere i december måned samt til Svendborg Rabbits kamp mod Randers Cimbria. Herudover har Shopping Svendborg donoreret en række gavekort, mens Svendborg Kommune har givet hovedpræmien, et gavekort på 5.000 kr. til Shopping Svendborg.

Borgmester Lars Erik Hornemann, Svendborg, tror at flyers-uddelingen vil være med til at støtte op omkring den kampagne med outdoor-reklamer som kørervejene omkring Rosengårdcentret.

- Vi  har allerede i løbet af de to uger kampagnen har kørt fået respons på, at folk har set vores outdoor-skilte, ligesom de bliver mødt af reklamer på de store LED-skærme inde i selve Rosengårdcentret med teksten ”Vil du leve det gode liv? Flytttilsvendborg.nu”, siger Lars Erik Hornemann.

Markedsføringskampagnen i Odense er samtidig blevet fulgt op af åbningen af en ny hjemmeside www.flyttilsvendborg.nu samt en tilhørende Facebookside, der allerede er nået ud til 220.000 personer.

Det er Svendborg virksomheden Sparrings-partner Aps og Bureau 117, Kolding, der står bag den strategiske og kreative del af kampagnen.