Smil over SG-aftale

Der var store smil hos både borgmester Lars Erik Horneman (V) og Michael Bjørn, formand for Svendborg Gymnastik Forening (SG), da de havde underskrevet aftalen om TeamGym. En aftale som Svendborg Kommune støtter med 100.000 kr.

Med aftalen er Svendborg Kommune med til at sikre, at SG i samarbejde med Gymnastikhøjskolen i Ollerup og Vejstrup Efterskole, kan være træningssted for landsholdenes træningssamlinger på Sydfyn frem mod EM i Team-Gym i 2016.

- Det er en aftale som passer fint ind i det arbejde, som vi har Svendborg Kommune i forvejen omkring idrætsverden. Det kan være med til at profilere de fire samarbejdspartnere på en måde, som alle kan have gavn af. Og som samtidig kan vise, at Svendborg er med helt fremme på gymnastikkens landkort, hvor SG i forvejen står stærkt, siger Lars Erik Hornemann.

Også Míchael Bjørn, formand for SG, er glad for aftalen.

- Vi er superglade for at Svendborg Kommune støtter gymnastikken på den måde. Det kan være med til at sikre at Svendborgs gymnastikbrand i Danmark og hele Norden, bliver endnu. Samtidig kan det være med til at vise gymnastik på højt niveau i Svendborg, siger Michael Bjørn.

Aftalen er et-årig.