Ny Borger – og Arbejdsmarkedschef

Jeg er meget glad for at kunne præsentere Louise Berg som ny chef for Borger og Arbejdsmarked. Louise kommer fra en stilling som Jobcenterchef i Nyborg Kommune, som i 2018 blev kåret som det jobcenter i Danmark, der var bedst til at få ledige i job.

Louise har et indgående kendskab til beskæftigelseslovgivningen, som hun har arbejdet med gennem hele sin flotte karriere, der udover Nyborg også omfatter lederstillinger i Haderslev Kommune og ansættelse i en  konsulentvirksomhed.

Jeg glæder mig til samarbejdet med Louise, som jeg ser som en erfaren, handlekraftig og driftssikker leder, der formår at balancere daglig drift og udvikling og dermed skabe gode resultater.

Med valget af Louise får vi en leder, som også kender og forstår det særligt tætte samarbejde, der er mellem de fynske kommuner på beskæftigelsesområdet. Hendes kendskab og stærke relationer vil nu komme Svendborg Kommune til gode.

Louise er optaget af koblingen mellem trivsel og motivation i balance med udviklingsinitiativer og sikker drift. Hun ser  samarbejde og dialog som afgørende for trivslen, og hun lægger vægt på gennemsigtighed og inddragelse i beslutningerne.

Med valget af Louise Berg som ny chef, byder vi også velkommen til en chef med stor politisk tæft, som vil være med til at sikre sammenhæng mellem det politiske arbejde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget og den daglige drift i Borger og Arbejdsmarked.

Louise er 42 år gammel, gift og bosat i Haderslev med sin mand og 2 drenge på 12 og 14 år.

Louise tiltræder stillingen som Borger- og Arbejdsmarkedschef den 1. marts 2019.

John Jensen
Social-, sundheds- og beskæftigelsesdirektør