Fynske mesterskaber i Ombold

 

Masser af god fodbold, fodbold-passion, fantastisk stemning, perfekte rammer, solskin og rigtig mange glade mennesker!

 

De Åbne Fynske Mesterskaber i OMBOLD i 2015 er vel overstået. 20 hold fra hele Danmark deltog – omkring 150 glade spiller på de to baner. Tre hold fra Svendborg var med. Værestedet Stenbruddet deltog med to hold, mens  Behandlingscenter Svendborg stillede et mandskab.

 Det ene hold fra Stenbruddet var storfavorit til at vinde, da de tidligere havde vundet. Men sådan gik det ikke på hjemmebane. Konkurrencen var hård, så det blev ”Sigerslev” som vandt.

Til gengæld vandt Stenbruddet en showkamp mod byrådet - sejren til Stenbruddet lød på  7 – 1. Byrådets enlige mål blev flot sat ind af Arne Ebsen, liste T.

Hele dagen igennem var der en fantastisk stemning på banerne. Svendborg fik meget fine tilbagemeldinger på stævnet. Dette kunne kun lade sig gøre fordi der var så stor opbakning og hjælp fra både Værestedet Stenbruddets brugere og medarbejdere.

 

Vejret så ikke for godt ud, men under hele stævnet var det et fantastisk vejr og solen var fremme flere gange. Dagen startede i  øsende regnvejr og dagen sluttede med voldsom regn, lyn og torden. Men det gjorde ikke noget.  Fordi humøret var højt hele vejen igennem.