Cykelstien langs Broholmsvej ved Gudme er klar til brug

Cykelstien langs Broholmsvej ved Gudme er klar til brug

Det er allerede nu muligt at benytte den nye cykelsti langs Broholmsvej i Gudme. Men den nye cykelsti skal naturligvis indvies med manér – derfor inviterer Svendborg Kommune tirsdag den 14. november kl. 14.30 alle interesserede og involverede på varm kakao og kage, når stien officielt åbnes af udvalgsformand Birger Jensen.

 

”Det har været muligt at få stien færdig i år, da vi har haft et godt samarbejde samt mødt stor velvillighed fra de berørte grundejere langs den nye sti”, siger Birger Jensen, formand for Miljø-, Klima- og Trafikudvalget.

 

Den nye dobbeltrettede cykelsti starter ved Gudme og fortsætter langs Broholmsvej frem til Broholm Gods. Stien er ca. 850 meter lang og er etableret på sydsiden af Broholmsvej. På strækningen foran godset laves der en såkaldt 2 minus 1 vej, som også ses anvendt mange andre steder i kommunen. Projektet koster ca. 4,2 mio. kr., og det er Marius Pedersen A/S, der har stået for anlægsarbejdet.

 

”Med den nye cykelsti langs Broholmsvej er forholdene for både cyklister og fodgængere blevet forbedret” fortæller Birger Jensen og fortsætter ”samtidig er jeg sikker på, at stien vil være med til at få flere til at benytte cyklen, når de skal til f.eks. sport, i skole eller på besøg ved Gudmekongen.”

 

Så hop på cyklen den 14. november og kom og vær med til at fejre den nye cykelsti. Snoren klippes kl. 14.30 ved ”Gudme-enden” af cykelstien, hvorefter der vil være lidt at drikke og varme sig på.

 

Yderligere oplysninger:

Birger Jensen, Formand for Miljø-, Klima- og Trafikudvalget, birger.jensen@svendborg.dk , Mobil 40 90 14 48

Mette Grønkjær Jensen, Svendborg Kommune, mette.jensen@svendborg.dk , tlf. 30 17 53 66